Moroccanoil producerer pleje- og stylingsprodukter, heriblandt også shampoo. De er baseret på naturlig, marokkansk arganolie og rige på vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter. De har en shampoo der passer til ethvert behov og ønske til håret. Lige fra volumegivende hår til farvebevarende. Du skal blot finde den som passer til dig og dit hår.

Moroccanoil Shampoo

Moroccanoil Shampoo  Repair

Trænger dit hår til ekstra fugt og genopbygning, så er Moroccanoil Repair Shampoo et godt valg til dig og dit hår. Den vil genoprette dit hårs naturlige fugtbalance og styrker ødelagte hårstrå, så håret igen bliver blødt og sundt. Den vil skånsomt rense håret og tilfører en masse fugt og næring. Shampooen er velegnet til skadet hår, som har været udsat for kemiske behandlinger og meget brug af varmestyling.

Moroccanoil Shampoo 1000 ml

Moroccanoils helt store passion er at muliggøre smukke forvandlinger til håret. Ved deres produkter er at gennemtænkt ned til mindste detalje. Alle deres produkter i Moroccanoil-serien er baseret på ægte marokkansk arganolie og fri for sulfater, fosfater og parabener. I deres serie, finder du også deres udvalg af shampooer. Med hele 6 forskellige shampoo, kan du helt sikkert finde en som passer perfekt til dit hår. De findes både i store størrelser og i rejsestørrelser, så de er nemme at have med på ferie eller turen.

Moroccanoil Shampoo tilbud

Moroccanoil shampoo vil give dig en oplevelse af arganoliens fantastiske egenskaber og virkning. Med deres 6 forskellige slags, vil der være en perfekt shampoo til dig.

  • Curl Enhancing Shampoo – vil definerer dine krøller og gøre dem bløde og bevægelige.
  • Moisture Repair Shampoo – Vil tilføre ekstra fugt og næring til skadet hår.
  • Extra Volume Shampoo – Give ekstra fylde og et glansfuldt look.
  • Hydrating Shampoo – fugtgivende og øger elasticiteten og beskytter imod miljømæssige påvirkninger.
  • Color Continue Shampoo – Plejer hårfarven i dybden og fremhæver farven.
  • Smoothing Shampoo – Efterlades modstandsdygtigt og glansfuldt. Giver bløde lokker.

Moroccanoil Shampoo Smooth

Moroccanoil Smoothing Shampoo er en udglattende shampoo, som skånsomt renser håret fri for urenheder og styrker hårstråene i dybden. Det efterlades modstandsdygtigt og glansfuldt. Shampooen er baseret på ægte marokkansk olie, der er rig på vitaminer, fedtsyre og antioxidanter. Den går aktivt ind og behandler håret, hvor de vegetabilske olier har en blødgørende effekt. Desuden er den fri for sulfat, fosfat og parabener.

Vil du have bløde lokker, som er fri for krus og flyvske små hår, så er Smoothing Shampoo lige noget for dig.