Her får du en oversigt over alle American Crew produkter, og nogle gode priser på dem. American Crew har nogle helt fantastiske produkter, og er meget kendt på det danske marked pga. deres utrolig høje kvalitet. Se alle produkterne her og de gode tilbud på American Crew.

American Crew voks

American Crew er et førende mærke inden for pleje til mænd til både ansigt, hår, skæg og krop. Det er det mest førende salonmærke, som er skabt specielt til mænd. Hele deres historie er med til at afspejle hvor stort et engagement der er lagt i produkterne. Det er lavet med stor respekt for både frisøren og barberen der elsker at arbejde med deres produkter. Det er kvalitet i højsædet og produkter til alle hår typer og personlig stil.

I 1994 så en stylist ved navn David Raccuglia en fremtid, hvor mænd glædeligt ville give deres udseende lige så meget fokus og pleje som kvinder gjorde. Det var modigt og den metroseksueller man blev mere og mere accepteret som værende normalen. I virkeligheden var han klar over, at de ikke ville miste deres maskulinitet i denne udvikling, selvom mange havde svært ved at se det ske.

I dag er American Crew det førende professionelle mærke når det handler om hårstyling, pleje og skægpleje til mænd. Det er derfor et yderst populært mærke hos mange mænd i hele verdenen.

De forskellige typer af Crew voks

Deres voks til håret er yderst populære og dette er ikke uden grund. De har været gode til at skabe forskellige varianter alt efter hårtype og styling ønsker.

American Crew

Pomade – god til det krøllede hår

Pomaden er særligt god til krøllet hår. Den giver et moderne og mere fleksibelt alternativ til de førhen populære stylingsgeler. Du kan bruge pomaden til at skabe et klassisk, slikket tilbage look eller til at få kontrol over enhver hårtype. Den har et medium hold og høj glans.

Af fordele er det værd at nævne at:

– Denne pomade er vandbaseret og derfor nemt kan renses ud af håret med shampoo.

– Den indeholder lanolin der er med til at give et smidigt og behageligt hold

– Den efterlader håret med en lækker glans.

Du bruger pomaden således at du tager en lille mængde produkt og fordeler det jævnt gemmen enten vådt eller tørt hår, alt efter ønske.

Se produktet her.

Matte Clay – medium hold og lækkert mat finish

Matte Clays tekstureringsformel giver et let anvendeligt medium hold og en lækkert silkeagtig mat finish, der gør det lettere at skabe et bredt udvalg af stylinger. Den er særlig ideel til kortere hår men kan også benyttes i mellemlangt hår.

Af fordele er det værd at nævne at:

– Du får et langvarigt og godt hold

– Du får muligheden for at bygge teksturen i håret op

– Den er let at vaske ud og den efterlader ikke håret med en ubehagelig fedtet fornemmelse.

Tag en lille mængde voks og fordel det jævnt gennem tørt eller håndklæde-tørt hår og style det efter dit ønske.

Molding Clay – kan bruges til enhver stilart

Ønsker du at style dit hår med præcision og have fuld magt over hvordan håret skal sidde, så er Molding Clay det rette for dig. Du får mulighed for at manipulere dit hår til enhver stilart. Den er fremstillet med naturlige ekstrakter og bivoks der er med til at opretholde den unikke form og tekstur.

Af fordele er det værd at nævne at:

– Den er god hvis du er vild med at prøve forskellige stylinger af.

– Den er også god hvis du dyrker meget sport da den holder håret på plads på trods af varme og sved.

– Den har et stærkt hold og medium glans.

Af spændende og givende ingredienser er særligt Kaolin værd at nævne. Kaolin er en type ler der har en naturlig helbredende og stimulerende egenskab på følsom hud og hovedbund. Dernæst Bentonit som er et specielt ler der bruges til at give en jævn tekstur og gør voksen nem at arbejde med. Tag en lille mængde af voksen og gnid den imellem dine håndflader eller dine fingerspidser for at præcisere dit produkt yderligere.

Se produktet her.

Heavy Hold Pomade

Navnet afslører denne voks egenskaber ret hurtigt, men det er alligevel værd at udpensle en smule. Det er en voks med kraftigt hold og så er den også vandbaseret. Den er helt perfekt hvis du ønsker at skabe de mere glatte stilarter, skulpturer med præcision og give din styling det helt rette hold. Den har en høj glans og du kan med denne skabe alt fra en vintage inspireret pompadour eller en simpelt tilbageredt styling. Brug den gerne i både håndklæde tørt hår så vel som helt tørt hår.

Se produktet her.

American Crew fiber voks – særligt god til kort hår

Et fiberagtigt, harpiksholdigt produkt der hjælper med at tykne, give tekstur og forøge fylden i håret. Den giver et stærkt, men stadig fleksibelt hold med en mat finish. Den fungerer særligt godt i kortere hår. Den indeholder fugtighedsbevarende ingredienser, der ikke går på kompromis med det stærke hold. Derudover indeholder den blødgørende ingredienser, der gør det lettere at sætte håret på en naturlig og lækker måde, selvom holdet er stærkt.

Bivoks er med til at give den totale kontrol du vil føle med denne voks. For at opnå det bedst mulige resultat skal du gnide en lille mængde produkt imellem dine håndflader, inden du arbejder det ind i dit hår. Fordel det jævnt gennem fugtigt eller tørt hår og sæt det som du ønsker.

Alternativt er der Defining Paste til at skabe ekstra struktur

Defining Paste er god til at skabe ekstra struktur og øget definition. Den indeholder bivoks som giver en naturlig fleksibilitet og hold til forskellige længder af hår. Den vokslignende konsistens giver en flot mat finish. Den er nem at fordele i håret. Defining Paste minder om Fiber voksen i dens tekstur og effekter.

Denne er dog lettere at arbejde med og så kan den benyttes i hår med længder, hvor Fiber er mere velegnet til det korte hår. Den har altså et medium hold og meget lav glans, da den er mat

Denne voks indeholder både lanolin og bivoks der er med til at gøre håret nemt at arbejde med og giver et mere fleksibelt hold. Der er også glycerin i, da er med til at giver håret et fyldigere udseende, hvilket mange elsker. Du kan bruge den i både fugtigt og tørt hår, du fordeler blot produktet mellem dine håndplader og kører det igennem håret og sætter det som ønsket.

Se produktet her.

Crew hårvoks byder også på Forming Cream – en brugervenlig styling creme

Forming Cream er en styling creme der er let at bruge og det fungere godt i alle typer af hår. Forming Cream giver et godt medium hold, lækker fleksibilitet og efterlader håret med en naturlig glans. Dette produkt kan også bidrage til at få håret til at se mere fyldigt ud. Det er et produkt der er godt til dig der er øvet, men bestemt også dig der aldrig har brugt hårvoks før.

Forming cream er vandbaseret og derfor nem at vaske ud af håret med shampoo. Den indeholder lanolin og saccharose som begge er fugtighedsbevarende ingredienser der bidrager til det fleksible hold. PVP-copolymer og glycerin er med til at giver håret krop og fylde, samt at det gør håret mere fyldigt. Du bruger produktet bedst ved at fordele en lille mængde i fugtigt eller tørt hår.

Se produktet her.

Crew fiber voks er en af de mest populære fra mærket – er det også din favorit?

I så fald er du ikke alene. Mange er vilde med fiber voks og dens egenskaber. Den stærke og matte fiber voks fra American Crew er et hit. Det er den da den tilfører en hel masse af volumen samt tekstur til dit hår. Den cremede voks giver et holdbart, men lækkert og fleksibelt resultat, dens matte finish er prikken over i’et. Den er kanon til kort hår og da mange mænd er korthåret er det endnu en grund til, at det er manges personlige favorit voks.

American Crew Fiber indeholder naturlige bomuldsfibre og disse har den fantastiske egenskab at opsamle overskydende fugt og olier fra håret, så din styling holder dagen og natten lang. Du får med denne voks fuld kontrol over din styling. Du kan skabe en naturlig styling der bliver siddende og det er bestemt en god kombination. Brug varmen fra dine håndflader til at opvarme produktet mellem dem inden du putter det i håret. Du kan bruge voksen når du har travlt lige efter et bad eller senere på dagen inden du skal ud ad døren i tørt hår.

Der er mange der forhandler American Crew voks, der er derfor ofte gode tilbud at finde ved hjælp af en google søgning.