Karl Lagerfeld er kendt designer som er talentfuld og anderledes. Han styres ikke af andres ideer og modetendenser. Med sine særlige parfume, har han skabt klassikere, som er blevet meget populære for kvinder og mænd. Med hans ambition for dufte og designs, har han udviklet lækre parfumer i luksuriøse designede flasker. Karl Lagerfeld er specielt kendt for at have øje for æstetikken og det luksuriøse look.

Karl Lagerfeld Parfume
Karl Lagerfeld Parfume

Lagerfeld parfume

Karl Lagerfeld er en af nutidens mest berømte og talentfulde designere, som står bag nogle af de mest ekstravagante parfumer. Han kombinerer hverdagsluksus med cool og er blevet til et anerkendt brand rundt om i verden. Karl Lagerfeld har udviklet en parfumeserie, som henvender sig til både kvinder og mænd. Han vil bringe mode og parfume sammen. Med sit øje for mode, har han også næse for dufte. Og det kommer til udtryk i både duften og de designede flakoner.

Lagerfeld deo

Karl Lagerfeld har sans for mode og dufte. Som en sikker vinder kan man købe deodorant spray til mænd og kvinder. De holder hele dagen og fås som en rå og maskulin duft til mænd og en rå og kontrastfuld duft til kvinder. Duftene vil være det samme som nogle af hans parfumer.

Karl Lagerfeld deo

Med Karl Lagerfeld ka du både finde parfumer og deodoranter til kvinder og mænd. Med en deo er du sikker på at du vil dufte godt hele dagen og at duften vil holde på huden. Hans sans og næse for dufte, vil du opleve når du køber en af hans deodoranter.

Karl Lagerfeld parfume dame

Med Karl Lagerfelds parfumer, får du sanselige og feminine dufte. Høj kvalitetsparfumer der har en lang virkning og duften sidder længe på huden. Lagerfeld har mange dufter, som hitter lige nu. Her kan vi fx nævne en – Karl Lagerfeld women, en klassisk og sensuel parfume. Med sine forskellige perfumeserie, kan du helt sikkert finde den perfekte duft til dig.