Renati Matt Mud givet et mat look til dit hår, og giver en fantastisk styling evne. Så du kan sætte håret som du ønsker.

  • Hold 7/10
  • Duft: 8/10
  • Hold sidst på dagen: 6,5/10
  • Pris: 169 kr. – Køb her
  • Nem at vaske ud: Nem
  • Look: Mat

Renati Matt Mud giver dig muligheden for at style dit hår efter dine ønsker, og det bliver med et lækkert mat look.

Renati Matt Mud

Du kan købe produktet for kun 169 kr. for 100 ml lige nu – køb det her.

Billig Renati Matt Mud

Terence Renati er frisør og står bag Renati mærket. Han har taget Skandinavien med storm og hans hårvoks er nogle af de mest polulære. Med Matt Mud får du her en hårvoks med et kraftigt hold som holder hele dagen. Frisuren får masser af fylde og giver et mat look. En nem voks, der er nem at arbejde med, så håret kan sættes som det vil. Med Matt Mud får du den ekstra kant og holdbarhed, som du ønsker. Der er ingen parabener og der er tænkt meget på miljøet. Som en lille ekstra bonus kan den bruges til sport, da den ikke indeholder lanolin, som gør at voksen ikke vil løbe. Og den kan også nemt vaske ud med varmt vand. 

Renati Matt Mud er en fantastisk hårvoks som giver et stærkt hold til dit hår hele dagen. Den er velegnet til alle hårtyper, men passer specielt godt til kort hår. Voksen giver masser af fylde og gør ikke håret skinnende, men giver et mere mat look. Håret kan sættes som det passer dig også er den meget nem at vaske ud igen, blot med varmt vand. Med Matt Mud Wax giver den dit look lidt ekstra kant og holdbarhed.

Renati Matt Mud giver et meget stærkt hold, som sørger for dit hår sidder som du ønsker hele dagen. Igennem dagen, giver det nemlig et kraftigt hold som varer ved. Når du bruger Renati Matt Mud, får du både et mat look, men det giver også fylde i dit hår. Det kan anvendes i langt de fleste hårtyper og længder, men det er uden tvivl til kort hår hvis det er det du har. Det vil være en god ide at opvarme det i hænderne, inden du fordeler det i håret. 

Køb Renati Matt Mud

Med Renati får du et anerkendt mærke. Heriblandt kan du finde hårvoksen Matt Mud. Med dette stylingsprodukt, får du et stærkt hold, som holder frisuren hele dagen. Den giver ekstra kant og en god holdbarhed, som gør det endnu mere spændende at benytte. Med navnet Matt Mud, så tilføjer den håret et mere mat look. Håret sættes som du lyster og kan vaskes nemt ud igen. Der er ingen parabener og der er særlig udvalgte ingredienser at finde i voksen. Også er der taget hensyn til miljøet i dette lækre produkt.

Overvejer du at anskaffe dig dette produkt, kan du finde de bedste priser lige her på siden, blot ved et enkelt klik.

Renati Matt Mud er et produkt fra Renati, som er en Renati voks rigtig mange slet ikke kender. Efter vi har testet produktet, så er vi blevet overrasket over hvor godt produktet er, og hvor godt et hold det giver i løbet af dagen, selvom det blæser osv. I Danmark er det jo aldrig til at vide hvordan vejret er, og bruger du et produktet Renati Matt Mud, så vil du ikke fortryde det. Du kan se alle Renati Voks produkter her, vi har nemlig lavet en test og guide til dem alle.