Id HAIR Me er en komplet professionel stylingsserie i høj kvalitet til mænd og kvinder. Du får 17 fantastiske hårprodukter i en flot indpakning. De er udviklet i samarbejde med frisører og forbrugere og består af 14 stylingsprodukter og 3 care-produkter. Om du er til krøller, glans, tekstur eller noget helt andet, så har Mé helt sikkert et produkt til dig, så du kan få en god hårdag.

Få en god hårdag med ID Hair Me.

ID Hair Me
ID Hair Me

Hvad Er ID Hair Me

Id HAIR Me – Highlight natural Beauty. Her får du 17 helt igennem fantastiske hårprodukter i en flot og lækker indpakning, som vil pynte på ethvert badeværelse. De er udviklet i samarbejde med professionelle frisører og forbrugere. Produktserien Mé består af 14 stylingsprodukter og 3 care produkter.

ID Hair Me har 3 care produkter og 14 styling produkter som er af utrolig høj kvalitet, samlet set er det 17 produkter til håret. Alle hårprodukterne har en meget pæn emballage, og det er næsten pynt til dit badeværelse.

Køb ID Hair Me

Med IdHAIR Mé får du en helt fantastisk stylingsserie med unikke stylingsprodukter. Søger du volume, glans, varmebeskyttelse, struktur eller noget helt andet, så kan IdHAIR Mé løse det for dig. Alle deres stylingsprodukter er godkendt af “grønne” frisørsaloner – dette betyder at produkterne er screenet for en rakke problematiske stoffer. Det er med til at sikre en høj kvalitetstandard, så forbrugerene forbliver tilfredse. IdHAIR Mé vil forkæle dig og give dig en god hårdag.

Du vil kunne finde de bedste priser lige her på siden, så du kan sikrer dig at få fat i IdHAIR’s fanastiske hårprodukter.

Du kan købe ID Hair Me online i begge webshops og på mange hjemmesider. Udover det, så har mange frisør også disse fantastiske produkter, og det er fordi de er af en kvalitet som selv frisører kan stå inde for.

Tilbud ID Hair Me

Med IdHAIR Mé handler det om dig! De omfavner og vil fejre din skønhed. De skaber ikke skønhed – de fremhæver den, du allerede har. Du vil nemt og hurtigt finde din favorit med deres unikke farvekoder. Alle deres produkter henvender sig til mænd og kvinder, som vil have løst et hvert håropgave. Ud fra deres produktserie bestående af 14 stylingsprodukter og 3 care-produkter, vil der helt sikkert være et produkt til dig.

Vil du gerne have de bedste priser på ID Hair Me, så kan du finde gode tilbud i ovenstående, og ofte er det sådan at hvis du køber flere på samme tid, så sparer du også flere penge.