Kenzo er en japansk designer med en bred erfring og trendsætter. Han har lavet mange lækre parfumeserker. Kenzo-universet er farverigt og hylder diversitet, frihed og kreativitet. Med en parfume fra Kenzo, får du det klassiske og det uventede i et fint mix. Kenzo er et mærke som man skal gennemse, da det er verdensanerkendte dufte, som taler for sig selv. Et tidsløs brand, der appellerer til alle aldersgrupper med forskellige personligheder.

Kenzo Parfume
Kenzo Parfume

Flower by Kenzo

Kenzo Flower er en super frisk og blomstrende duft. Den helt perfekte sommerduft, der vil spice de varme solrige dage op. Du vil få en duft af citrus. Duften vil omslutte kroppen og gøre den til din duft. En skøn og opløftende duft til den modne kvinde, som vil stikke uden for normen.

Kenzo World

Kenzo World er en fantastisk og blændende duft. En blomsterduft med flere lag og nuancer. Med sine røde noter af frugter, bliver du hevet ned I en feminin rutsjebane af lækre blomsternoter. En uventet, forbløffende og vanedannende duft, som hylder diversitet, menneskets ytringsfrihed og individualitet.

Kenzo Amour

Med Kenzo Amour får du en flirtende og sensuel parfume, som vil lede tankerne hen på det smukkeste af asien. En romantisk duft med skønne noter af hvis te og ris. Du vil blive ledt videre til hjertet, som er noter fra skønne vilde blomster. Duften vil rundes af med forførende bundnoter af luksuriøs vanilje. Med denne parfume, vil du forkæle dine sanser med en feminin duft.

Kenzo parfume dame

Kenzo er ikke et mærke, der behøver store salgstaler, da det er super velkendt og et anerkendt mærke, der snakekr for sig selv. Der er ikke blevet gået på kompromis med kvaliteten på parfumerne. Kenzos dufte er dristigt, spontant og overraskende. Et luksuriøs mærke, hvor der overraskes og brydes med forventningerne om sæsonens trends.

Kenzo deodorant mænd

Kenzo parfumer og deodoranter findes også til mændene. Med et tidløs duft, der er kraftig, aromatisk og meget manlig. Der er kælet for hver en detalje. Du vil finde en duft til både hverdag og til mere specielle lejligheder.

Kenzo World parfume

Med Kenzo World får du en blomterduft med flere lag og nuancer, der gør den ligeså uforusigelig som Kenzo kvinden. Du får en uventet, fantastisk, blændende og unik duft. Flasken er lavet af sort gummi, pink guld og opalin, som vil minde om Kenzo moden. En forbløffende og vanedannende duft.