ID Hair Creative Fiber Wax er en hårvoks som giver struktur og fylde. ID Hair Creative Fiber Voks er et helt fantastisk produkt, som har et meget stærkt hold, en god duft og er nem at vaske ud.

 • Hold 9/10 
 • Duft: 9,5/10 
 • Hold sidst på dagen: 8,5/10 
 • Køb her 
 • Nem at vaske ud: Meget nem 
 • Look: Struktur og fylde

Med ID Hair Creative Fiber Wax, så får du en voks som holder din hår styling hele dagen.

IdHAIR Creative Fiber Wax 100 ml

Du kan købe produktet online ved at klikke her.

ID Creative Fiber Wax

Hårvoks er et populært produkt. Når håret skal sættes foran spejlet, så er IdHAIR Creative Fiber Wax et oplagt produkt til dig. Den er velegnet til kort og halvlangt hår. Du får et stærkt hold og mulighed for at re-style dit hår i løbet af dagen. Også vaskes den let ud med varmt vand.

 • Stærkt hold
 • Fri for parabener
 • Nem at vaske ud
 • Maskulin duft
 • Fibervoks

ID Creative Fiber Wax, er et produkt som giver dig muligheden for restyle dit hår i løbet af dagen. Udover det, så er det er en af de produkter fra ID Hair som ID Voks, der har det bedste hold og duft i forhold til den test vi har lavet. I testen har vi sat den op mod mange andre voks, til både kort og langt hårt. Nogle af produkterne har været ID Hair Extreme Titaninum og ID Hair Hard Gold f.eks. Men der er mange med i testen.

Id Creative Fiber Wax er god til kort og mellemlangt hår. Med denne fiber wax giver den dig struktur og fylde til din frisure. Dit hår får et stærkt hold, hvor fibrene i voksen giver styrken, fleksibilitet og muligheden for at re-style gennem hele dagen. Creative Fiber Wax giver et mat look og har en god maskulin duft. Også vaskes den nemt ud af håret med blot varmt vand.

Billig ID Hair Creative Fiber Wax

Med Creative Fiber Wax får en parabenefri hårvoks og som du nemt kan vaske ud med varmt vand. Med denne voks får du et stærkt hold til kort og mellemlangt hår. Fiberindholdet i Creative Fiber Wax giver håret den styrke og gør det muligt at re-style i løbet af dagen. Sidder du og overvejer et køb af denne voks, så har du stadig chancen for det her på siden. Du kan nemlig finde den til billige penge, men kvaliteten er stadig i top.  Du finder Creative Fiber Wax ved at klikke her.

ID Hair Creative Fiber Wax er uden tvivl en af bestseller fra ID Hair, og vil du gerne købe den billigt, så kan du muligvis finde den bedste pris her. Vi forsøger hele tiden at finde den bedste pris på nettet til jer, så i kun skal kigge et sted og ikke kigge på mange forskellige hjemmesider. Produktet er jo det samme, ID Hair Creative Fiber Wax er det samme produkt der bliver solgt hos alle forhandlere på nettet.

Køb ID Hair Creative Fiber Wax

En stor del af forbrugerne anvender produkter fra IdHAIR. Især deres hårvoks er et eftertragtet produkt hos den danske mandlige befolkning. Så der er sikkert også en som passer til dig og dit hår. Søger du en voks til kort eller mellemlangt hår og med et stærkt hold, kan jeg anbefale Creative Fiber Wax. Den giver fleksibilitet og muligheden for at style håret igen og igen. Desuden giver den dig et mat look med en maskulin duft. Det eneste du skal gøre er at fordele den passende mængde fibervoks i hænderne og style hår som du vil.

Vil du gerne købe ID Hair Creative Fiber Wax, så kan du gøre det lige her. Vi tjekker hele tiden internettet for de bedste priser, så du ofte vil finde den forhandler der giver dig den bedste pris her. Så dette er din mulighed for at få den bedste pris, og vil du se de forskellige ID Voks produkter, så kan du undersøge siden her mere, ved at klikke på voksguide i bunden af siden.

Du kan her på siden finde råd og tips til, hvordan du kan anvende produktet og finde de bedste priser på den ønskede voks.