D Fi D Sculpt er et godt produkt til prisen, og tilføjer fugt til dit hår og giver et utrolig stærkt hold, uden dit hår bliver stift.

  • Hold 9/10
  • Duft: 7,5/10
  • Hold sidst på dagen: 8,5/10
  • Køb her
  • Nem at vaske ud: Nem
  • Look: Glans

D:Fi D:Sculpt giver det det look du ønsker, mens produktet også plejer dit hår så det ikke bliver tørt.

D Fi D Sculpt

Du kan købe produktet online, klik her for at købe det.

Billig d fi d sculpt

d:fi er et brand bygget på at lave en simple serie af stylingsprodukter, som vil give folk lyst til at lege, skabe attitude og perfektion med deres hår. Med d:sculpt får du en effektiv voks, som giver et stærkt hold. Den stivner ikke og håret forbliver blød og “levende”. Hårvoksen indeholder bivoks, som sikre mod udtørring. d sculpt er til alle typer hår og er specielt god til kort eller halvlangt hår. 

Vil du have et perfekt pjusket look, så skal du helt klart anskaffe dig d sculpt voks. Med denne voks er du garanteret et stærkt hold, som ikke stivner. Den giver en let glans og er god til både kort og halvlangt hår. D:sculpt kan tæmme håret perfekt og skabe det pjuskede look, du går efter. Du vil ikke opleve at håret falder sammen i løbet af dagen også er det en blød voks, så du kan altid re-style din frisure i løbet af dagen. Som en lille bonus har voksen en dejlig duft af citrus.

D Fi D Sculpt er en meget effektiv voks, og dette produkt giver dig et hold som er utrolig stærkt. Den stivner ikke dit hår, men dit hår er stadig blød og levende, selvom holdet er rigtig godt. Hvis du ikke ved det, så er det en bivoks, som hjælper dig mod at håret ikke udtørre, men at det fugtes. Så det er godt for dit hår, og de giver dig en fed styling, hvad er der ikke at lide?

Køb d fi d sculpt

d:fi d:sculpt har en høj kvalitet, som giveren brugeren mulighed for at være unik og have attitude. Det er en yderst effektiv voks, som har et stærkt hold. Håret kan holde hele dagen og den kan endda re-styles på alle tider af døgnet. Voksen stivner ikke og gør det lettere at forme den frisure, du går efter. Den tilføjer håret en let glans også dufter den lækkert af citrus. Alle hårtyper, lige fra kort til langt, kan få glæde af d sculpt.

Du kan hurtigt og enkelt anskaffe dig dsculpt, blot ved at klikke her. Du kan også her på siden læse mere om den og finde tips til at anvende denne type hårvoks.

Køb D Fi D Sculpt ved at klikke her, så finder du en god pris på produktet. Produktet giver en duft der er maskulin og det giver dit hår en glans som er naturlig. Du kan bruge produktet i alle typer af hår, og alle længder af hår. Udover det, så er det nemt at vaske ud når du vil have det ud af dit hår. Det er også meget nemt at smøre ind i dit hår, uanset om det er tørt eller vådt.