IdHAIR Elements matcher frisørernes og forbrugernes behov for kvalitetsprodukter. Det er en serie af populære pleje- og stylingsprodukter, der er baseret på naturligt, nordisk bomuld, parabenefri og allergene parfumer. Med bomuldens lækre egenskaber, leverer de vægtløs næring til håret og virker mildt rensende.

De bedst sælgende Elements produkter er Elements Constructor Wax – En cremevoks med ektremt hold, Elements Gold Paste – crèmet pastevoks, der giver et stærkt og fleksibelt hold, og Elements By The Sea Saltwater Spray – en teksturgivende saltvandsspray, der giver håret et pjusket standlook. ID Hair Elements er produkter til håret som er meget luksuriøse. Elements Xclusive har produkter til styling i serien, men også plejeprodukter. Alle ID Hair Elements produkter er uden allergene parfumer og har ingen parabener i.

ID Hair Elements
ID Hair Elements

ID Hair Elements Xclusive

Luksuriøse hårprodukter til ethvert behov. Serien indeholder både pleje- og stylingsprodukter. Alle uden parabener og allergene parfumer. Med Elements Xclusive får du et nordisk design med fokus på genbrugsplast fyldt med kvalitet og forkælelse til dit hår. Alle deres plejeprodukter er veganske, sulfatfrie og uden gluten. Ved vegansk er der ingen ingredienser som stammer fra dyr. Plejeprodukterne er de bedste, der er blevet lanceret. 

ID Hair Elements Xclusive bruger genbrugsplast som emballage, men alle produkterne er også veganske og glutenfrie. Det betyder altså at produkterne er bæredygtige, og er af utrolig høj kvalitet, som uden tvivl vil være noget dit hår er rigtig glad for. Har du ikke prøvet ID Hair Elements, så skal du helt klart prøve dem. Du vil blive meget positiv over effekten af hårplejeprodukterne og effekten af dem.

Hvad er ID Hair Elements

IdHAIR Elements er en serie som er baseret på naturligt, nordisk bomuld. Bomuldens fantastiske egenskaber leverer vægtløs næring til håret og virker mildt rensende. Serien er delt i 3 underserier med specifikke formål. SILVER tilfører fleksibilitet og fylde til håret, GOLD sikrer pålideligt hold og beskyttelse og TITANIUM skaber kraftigt hold og luksuriøse pleje.

ID Hair Elements er meget luksuriøst, og er produkter med en god tanke bag. Det er nemlig vegansk, glutenfri og der bruges genbrugsplast til emballage. Så bruger du deres produkter af denne serie, så er det men god samvittighed og en god smag i munden. Udover du kan bruge det med god samvittighed, så vil dit hår også være glad for du bruger det, for det er rigtig gode produkter.

Køb ID Hair Elements

Med IdHAIR Elements får du kvalitetsprodukter inden for hårfarve, pleje- og stylingsprodukter. Serien er uden parabener og den er uden allergifremkaldende parfumer. Den er baseret på naturligt, nordisk bomuld, som har fantastiske egenskaber til håret. Du kan her på her på siden finde serien til de bedste priser, så du altid  kan købe dine favorit produkter.

Vil du gerne købe ID Hair Elements, så kan du gøre det på en af de mange hjemmesider som sælger deres produkter, eller ved gøre det hos din frisør eller en anden fysisk butik. Chancen for du finde den bedste pris online, er dog størst, og ofte er der også nogle gode rabatter at hente der. Jo flere du køber, jo billigere blive det ofte, fordi der tit er mængderabat.

Tilbud ID Hair Elements

IdHAIR Elements kan tilbyde nogle af de bedste kvalitetsprodukter til deres kunder. Deres sortiment dækker over mange forskellige produkter, lige fra professionelle hårfarver til pleje- og stylingsprodukter.

Det kan være svært at finde rundt til de bedste priser. Men du skal ikke lede længe, for lige her på denne side, kan du finde de bedste priser fra IdHAIR Elements serien. Du kan også her finde nogle af IdHAIR Elements’ bestsellene produkter.

Ønsker du gode tilbud på ID Hair Elements, så skal du følge med på siden her, for her vil priserne løbende blive opdateret, i forhold til hvilke priser vi finder på nettet der er lavest, samt hvilke tilbud der er bedst. Det ikke kun på denne serie du kan finde gode priser her på siden, men også deres andre serier og produkter.