Versace er et af verdens førende modehuse, der skaber uimodståelige parfumer, der er inspireret af forkærligheden for tradition, provokation og passionen for det vovede. Deres parfumer er indbegrebet af luksus, glamour og elegance. Parfumerne er kendt rundt om i verden, både for duften, men især også for emballagen. Den er både glamourøs, elegant og stilbevidst. Med Versace parfume er du sikret en klassisk, elegant duft, som vil give dig en følelse af glamour.

Parfume Versace

Versace Eros Flame

Versace Eros Flame For Him er for ham som kender sig selv ind og ud og som er i god kontakt med sine følelser. Den har dybe intense noter af chinotto, citrusfrugter og sort peber. En kraftfuld duft til ham med selvtillid, så han kan stræbe efter sine mål, der er sat. Du får en moderne, frisk, skarp, intens, dybtgående og sensuel duft.

Versace Parfume mand

Køber du en duft fra Versace, køber du et godt italiensk håndværk fra en af modebranchens tunge drenge. De er kendt for at være et innovativt og modigt brand, som ofte fornyer sig og afprøver nye ting. Med deres parfumer får du forførende og friske dufte med et elegant og stilfuldt ydre.

Versace parfume mænd

Det italienske brand Versace er indbegrebet af luksus, glamour og elegance. Det er deres kendetegn i de unikke og fantastiske duftserier. Med deres dufte til mænd finder du glamourøse og elegante parfumer. Deres elegante design går igen I emballagen og signalerer til den stilbevidste sans.

Versace Eros Parfume

Versace Eros parfume findes til både kvinderne og herrene. På kvindesiden finder du Versace Eros Pour Femme – Kærlighed, lidenskab, skønhed og begær er nøgleordene for denne parfume. Duften er feminin, frisk og glamourøs og skal udstråle styrke og kvindelighed. Den vil skabe en forførende, frisk duft, som ikke er til at stå for. Du får en uimodståelig duft i eksklusiv og overdådig Versace stil.

På herresiden kan du finde Versace Eros Homme – en uimodståelig parfume der fortolker maskulinitetet gennem sin unikke og sensuelle duft. Den har en dynamisk, intens og frisk duft, som udstråler styrke og mandighed.

Versage Eros Pour Femme

Vil du have en lidenskabelig duft, som får dig til at fremstå feminin og selvsikker, så er Versace Eros Pour Famme en parfume for dig. Den er forførende, glamourøs og med en frisk duft, so vil udstråle styrke og kvindelighed. Eros Pour Femme kommer i en elegant flakon i en guld farve og den vil pynte på ethvert badeværelse. Desuden er den uden parabener.

Versace Women Parfume

Versace er et prisvindende modeimperium. Deres parfumer er indbegrebet af luksus, glamour og elegance. De er kendt verden over og ikke un for deres unikke dufte, men også flakonen, der er glamourøs, elegant og stilbevidst. Det er også det du vil finde blandt Versace udvalg af parfumer. Med deres dufte kan du finde en frisk, sensuel og forførende duft, så du kan føle dig glamourøs.

Versace Parfume herre

Med Versace parfumer til herre finder du dufte som har dynamiske, intense og friske dufte, der udstråler styrke og mandighed. Deres emballage vil pynte på ethvert badeværelse. De findes uden parabener, så alle kan være med. Parfume til herren, vil få dig til at fremstå mandigt og selvsikkert og den vil skabe en maskulin og frisk duft, der vil blive din signaturduft.