Marc Jacobs er et internationalt brand, der har fået en slags kultstatus verden over. Marc Jacobs er en kendt og anerkendt person for hans eksklusive kollektioner, som ses på catwalken rundt om i verden. Med hans produkter indhyller han forbrugeren i luksus og giver en følelse af selvsikkerhed og uafhængighed.

Marc Jacobs Parfume
Marc Jacobs Parfume

Daisy parfume

Marc jacobs Daisy parfume er til kvinder med en charmenrende og feminin duft. Med sin friske blomsterduft er den inspireret af sofistikerede og blændende kvinder, der stræber efter enkelthed. Daisy kommer i en smuk og feminin glasflakon, der er dekoretet med marguerit blomster på toppen – derfor har den fået navnet Daisy. Desuden er parfumen fri for parabener. Med denne Marc Jacobs duft, vil den uden tvivl blive din yndlingsduft.

Marc Jacobs parfume Daisy

Designeren Marc Jacobs lavet fantastiske dufte. En af dem er parfumen Daisy. En ung og overraskende, elegant og charmerende duft. Han er blevet ungdommens foretrukne designer. Det er en af de mest solge dufte og den passer til alle piger/kvinder i alle aldre og anlednigner.

Marc Jacobs parfume Daisy Love

Marc Jacobs Daisy Love er en lukseriøs duft til kvinder. En forfriskende brise rammer en ved første møde med denne kærlige duft, som også indeholder en sensuel og forførende stemning. En vinder duft, hvis du ønsker en duft der spiller på alle tangenter og fremhæver din feminine og sensuelle energi.

Marc Jacobs Rain parfume

Marc Jacobs Splash er lette, farverige og brusende dufte. Den er baseret på frodige, våde og rene duftnoter som nyklippet græs, regn og musk. En lækker og frisk duft lige til dig.

Marc Jacobs dufte

Marc jacobs er en af verdens mest indflydelsesrige designere. Han har fået kvinder til at se godt ud. Duftene afspejler hans luksuriøse stil og ry for høj kvalitet, kombineret med et let og legende look. Sortimentet har et væld af eksklusive og forførende parfumer.

Hans duftserie “Daisy” er blevet et ikon med sin sjove, finurlige stil og sprudlende duft. Du får den rene luksus på flaske.

De skønne parfumer kommer i karakteriske og smukke flakoner, som vil klæde ethvert badeværelse og findes i mange hjem verden over.