ID Hair Soft Silver er vores favorit hårvoks til kort hår – allround god hårvoks ID Hair Soft Silver er et produkt du skal prøve, hvis du bruger andre af ID Hair’s produkter ID Hair Soft Silver giver let glans, og er en blød og creamet konsistens

 • Hold 7/10
 • Duft: 6,5/10
 • Hold sidst på dagen: 7/10
 • Køb her
 • Nem at vaske ud: Meget nem
 • Look: Skaber separation i håret, let glans og definition

IdHAIR Soft Silver Hair Wax 100 mlDu kan købe produktet online ved at klikke her.

ID Voks Soft Silver

ID Hair er et af de mest kendte hårvoks mærker i Danmark. Med deres 5 varianter, kan du helt sikkert finde en voks, som passer lige netop til dit hår. En af deres populære variant er Soft Silver. En sikker vinder til kort og mellemlangt hår, som du kan style let gennem hele dagen.

 • Let hold
 • Fri for parabener
 • Nem at vaske ud
 • Let glans
 • Blød og cremet konsistens

Lige som mange af de andre ID Voks, så kan denne også bruges i både tørt og vådt hår. Produktet kan krammes ind i håret, og dette giver god definition og separation i dit hår. Dette er også en voks som er rigtig god til både kort og mellemlangt hår. ID Hair Soft Silver, er uden tvivl en produkt du kan overveje at prøve, hvis ikke du har prøvet den før. Vi blev meget overrasket over for fedt et produkt det er, og hvor godt det var da vi testede det.

Mange er slet ikke bekendte med dette produkt fra ID Hair, men derfor lavede vi en test med det for at se hvorfor det måske ikke var så kendt. Men vi kan helt klart sige, at du bør prøve det, for det er et vildt godt produkt. ID Voks Soft Silver er anderledes en ID Hair Titanium og ID Hair Hard Gold, og du skal prøve det for at virkelig mærke og se forskellen.

ID Soft Silver

ID Soft Silver kan anbefales til både kort, mellemlangt og krøllet hår. Den giver dig et let hold og med sin bløde og cremede konsistens, er den let at fordele og separere i håret, får at skabe den frisure du går efter. ID Soft Silver har en let glans for at skabe definition til dit look. Den er vandopløselig og kan nemt skylles ud med varmt vand. Derudover der den 100% parabenefri.

Med ID Soft Silver kan du anvende den i både fugtigt og tørt hår. Fordel voksen i håret og style derefter den ønskede frisure. Så er du godt kørerne.

ID Soft Silver er en sikker favorit til kort og mellemlangt hår. Har du krøller, så bliver du glad for dette produkt. Voksen givet et let hold, og du har mulighed for at forme dit hår gennem hele dagen. Med sin bløde og cremede konsistens er den utrolig nem at ”kramme” ind i håret og ”slipper” hænderne let.  Det giver mulighed for en let styling uden at få fedtet hår.

ID Soft Silver er et rigtig godt produkt, og har nogle egenskaber som de andre ID Hair produkter ikke har, nemlig at kunne lave lidt mere separation i dit hår og definition. Hvad er separation og definition i håret så med ID Hair Soft Silver voksen? Ja, det er egentlig svært at forklare, men har du tidligere prøvet de andre voks, så ved du hvad vi mener når du først får det i hånden. Det er en utrolig blød voks, og nem at fordele i håret, og style håret på den måde du ønsker.

Køb ID Hair Soft Silver

ID Hair har lækre produkter og en stor del af Danmarks befolkning anvender det i deres dagligdag.

Er du kommet dertil, hvor du vil anskaffe dig ID Hair voks, så er du kommet på den rigtige side. Her finder du nemlig de bedste priser på den voks du søger – også Soft Silver. Du finder også tips og råd til, hvordan du kan anvende den nyindkøbte voks.

Vil du gerne købe ID Hair Soft Silver, så kan du gøre det lige her. Vi har nemlig fundet de bedste priser på nettet til dig, så du ikke betaler overpris for dine produkter. Det ændre sig løbende hvem der er billigst på nettet, og vi sørger for at ændre det hele tiden så du finder den bedste pris lige her. Synes du der mangler noget, eller har du nogle spørgsmål, så er du velkommen til at sende os en mail.

Billig ID Hair Soft Silver

Med sine 5 varianter, kan du hurtigt finde den voks, som passer bedst til dit hår og ønskede frisure. Med ID Hair Soft Silver får du en voks, som du nemt kan arbejde med og skabe det look du går efter. Var det ikke det look du gik efter, kan du altid re-style håret i løbet af dagen. Med sin bløde mudwax kan den nemt skylles ud med varmt vand.

Har du ikke prøvet dette produkt endnu, har du stadig chancen for det. Soft Silver er ifølge pricerunner, den billigste voks på markedet, som det skal man ikke skræmmes af. Kvaliteten er i top og en voks som kun har fået gode anmeldelser af forbrugerne.

Sidder du stadig og er lidt i tvivl, om det er et produkt for dig, så kan du læse anmeldelser fra forbrugerne her.