ID Hair har eksisteret siden 1986, og har siden dengang, leveret hårprodukter lige siden af utrolig høj kvalitet. De har ID Voks og produktserierne ID Hair Elements og ID Hair Me. ID Hair har hårplejeprodukter og styling produkter. Alle produkterne fra ID Hair er uden allergeneparfume og parabener. Så det er allergivenlig for alle, alle deres produkter. Deres sortiment er bredt og dækker over mange forskellige produkter – lige fra professionelle hårfarver til pleje- og stylingsprodukter.

Id hårvokse er nogle af de mest populære stylingsprodukter på det danske marked. De var de første på markedet med vandopløselige vokse. Et af deres mest sælgende produkt er IdHAIR Extreme Titanium – en cremt voks, der har det stærkeste hold og giver et naturligt finish. Med IdHAIR finder du mindst et produkt, som vil matche dit behov.

ID Hair
ID Hair

IdHair

IdHAIR hårvokse er nogle af de mest populære stylingsprodukter på det danske marked og de kan findes på hylderne i stort set alle professionelle frisørsaloner. Deres produkter har opnået sin popularietet med sin enkelthed og effektive virkning. Du får en voks fra IdHAIR der giver en hurtig og effektiv styling.

IdHair er din sikkerhed for rigtig gode produkter, til en rigtig god pris. Eftersom de har været på markedet siden 1986, så har de utrolig mange års erfaring indenfor hårplejeprodukter og styling produkter. Du har højst sandsynlig oplevet deres produkter i dit eget hår eller andres hår, og har du ikke selv prøvet det endnu, så er det helt klart noget du bør overveje. Deres produkter er så gode, og du vil helt klart have den samme oplevelse. Vi har lavet test af mange af ID Hair’s produkter, og du kan se dem alle her på siden.

Køb ID Hair

Id Hair producerer nogle af de mest populære hårstylingsprodukter på markedet. De er mest kendt for deres hårvokse, men du finder også andre hårstylingsprodukter – lige fra hårfarver til pleje af håret. Med IdHAIR hårvokse er du garanteret en vandopløselig, der gør det lettere at vaske den ud af håret igen. De var de første på markedet med denne type. Deres to mest populære hårvokse er Extreme Titanium – en cemet hårvoks, der er det stærkeste hold og giver en neutral finish og Hard Gold – en mud wax med et stærkt hold og parabenefri.

Du kan købe ID Hair produkter online, og der er rigtig mange der sælger ID Hair produkter. Eftersom de har flere forskellige produkttyper og serier, så er det meget at vælge imellem og vi har lavet mange test af de forskellige produkter som du kan læse mere om på vores hjemmeside. Du kan købe hårplejeprodukter og styling produkter både på nettet og i butikker.

ID Hair Webshop

På idhair.dk har de skabt et univers med et fokus på hår. Deres hårvokse har stor succes. Virksomheden har som målsætning at kunne tilbyde markedets bedste hårprodukter. Sortimentet du finder på deres hjemmesidde dækker over mange forskellige produkter lige fra hårfarver til pleje- og stylingsprodukter. Alt det kan du finde på deres hjemmeside.

ID Hair Webshop er der mange af, for der er utrolig mange hjemmesider som sælger deres produkter. De er nemlig bare et brand, hvis produkter sælges rigtig mange steder. Det er lidt som at kigge efter Nike Sko, men dette er bare produkter til håret, som også kan købes mange steder.