Armani er et italiensk modetøjsfirma, som har plads i Milano. Deres største produkt er designertøj, men der kan også findes parfume, kosmetik og ure. Enkle, rene linjer er Armanis kendetegn som er manden og kvinden, der vil have lidt ekstra luksus i hverdagen.
Armani parfumerne findes under mærkerne Giorgio Armani og Emporio Armani. Med deres parfumer får du elegante og luksuriøse og vil efterlade en forførende duft med en følelse af selvsikkerhed, styrke og indre ro.

Armani Parfume
Armani Parfume

Giorgio Armani Si

Si fra Giorgio Armani er en forførisk feminin parfume. Den er let og delikat og inspireret af den stærke, selvstændige kvinde. En unik kombination af stærk udstråling og let ynde. En uimodståelig duft, som vækker drifstige, legende og forføreriske følelser. Med Si får du en forførende og sensuel duft, som helt sikkert vil forkæle sanserne. Også er den desuden fri for parabener.

Armani Si

Giorgio Armani Si er en chik, frodig og blød og bliver hængende på huden og betager sanserne. Den har en fremragende og elegante duftresultat som spiller på følelserne. En parfume som er skabt til den moderne kvinde og som er feminin og utrolig elegant. 

Giorgio Armani parfume

Elegante italienske designede dufte får du fra Giorgio Armani. Han har lavet utallige parfumer med skønne dufte til mænd og kvinder. Duftene dækker bredt med chance for at ramme enhver smag. Parfumerne er specielt designet til manden og kvinden, der ønsker at iføre sig mere end bare en duft.

Armani Code parfume

Armani Code er en prisbelønnet elegant, kraftfuld og forførende duft. En moderne, tidløs og sensuel på en sofistikeret underspillet måde. Armani Code er en stærk maskulin duft med stærke toner der gør det til en unik og uimodståelig parfume. Med Armani Code får du en forførende og maskulin duft og vil uden tvivl blive din favoritduft.

Acqua di Gioia

Acqua di Gioia parfume er en frisk og feminin duft. Den er en hyldest til jorden og havet. En feminin og reninspireret duft, som kommer i en flot krystalklar flakon som vil ligne en dråbe vand. Den er en unikelegant og feminin duft og vil efterlade dig med en frisk duft der udstråler ro og tryghed. En favoritduft på badeværelset.

parfume Si

Si parfumen fra Giorgio Armani er en feminin duft til den moderne kvinde. Men en kombination af solbærnetar, fresia, rose og lyse trænoter gør duften elegant og unik. Med denne parfume vil den repræsentere den rolige styrke af kvindelighed og udstråle en blanding af mystik og følelser.

Si Giorgio Armani

Giorgio Armani Si er en klassiker fra 2013. En meget feminin duft, der består af duftnoter som solbærnetkar, blomster og musk. En kombination af ynde og styrke. Den har en frisk og feminin duft, som vil sende tankerne i en retning af en lun sommeraften. Parfumen er meget forførende og sensuel og kan anvendes til hverdags- og aftenbrug. En parfume til den modige og selvstændige kvinde, som tør springe ud i levet. Flakonens design er minimalistisk, har stærke og feminin udtryk, som giver et godt billede til selve duften.

Armani Code deo

Armani Code deodorant er en effektiv deodorant til mænd, som giver en øjeblikkelig følelse af velvære og friskhed, som varer hele dagen. Den er karakteriseret af den elegante, kraftfulde og forførende Armani Code duft. En moderne og tidløs duft. Superelegant og sensuel på en sofistikeret måde. En duft der udvikler sig individuelt fra mand til mand. Hans signaturduft.

Armani parfume mænd

Giorgio Armani laver parfumer og dufte til mænd. De understreger mærkets stilsikre univers og luksuriøse udtryk i både duftsammesætning og flakonernes udseende. Du vil helt sikkert finde din favorit duft hos Giorgio Armani.

Armani deo

Med Giorgio Armani kan du både finde parfumer og deodoranter. Deres deodoranter er kraftfulde og sexede dufte til en selvsikker mand. En lækker sammensætning af maskuline og orientalske dufte. De har endnu ikke lavet en duft, der ikke sælger og det er et godt tegn på at deres dufte bliver lavet omhyggeligt og det er kvalitet i verdensklasse.

Giorgio Armani deo

Giorgio Armani er blandt andet kendt for deres parfumer og især deres deodoranter. De fås både som spray og stick. Et godt valg til hverdags- og aftenbrug. Du får en lækker maskulin duft, der oser af en sexet og kraftfuld duft. En deodorant fra Armani er et sikkert valg til en selvsikker mand.