D Fi Extreme Hold Giver dig mulighed for at definere den frisure du ønsker, med en lækker glans. Det er en bivoks som giver fugt og en lækker frisk duft til dit hår.

  • Hold 9/10
  • Duft: 8,5/10
  • Hold sidst på dagen: 8,5/10
  • Køb her
  • Nem at vaske ud: Meget nem
  • Look: Glans

D:Fi Extreme Hold giver dig den frisure du ønsker, hele dagen.

D Fi Extreme Hold

Du kan købe produktet online, ved at klikke her.

D Fi Styling Cream

D:fi består af en række trendbaserede stylingsprodukter, der henvender sig til den yngre målgruppe. De har mange populære hårprodukter i deres sortiment – heriblandt hårvoksen Extreme Hold Styling Cream. Det er en voks med et stærkt hold som definere frisuren og tilfører håret glans. En god voks til ekstreme frisure, da den har en høj holdfaktor. Med sin bløde konsistens er den nem at arbejde med og giver en frisk duft.

d:fi Extreme Hold Styling cream er som navnet lyder, en hårvoks med et stærkt hold. Den giver definition til stylingen og efterlader håret med en glansfuld finish. I voksen findes der naturlig bivoks, der tilfører hold til frisuren og bevarer fugten i hårstråene. Den skaber kontrol over din frisure og tilfører tekstur som er garanteret et hold hele dagen. Hårvoksen vaskes nemt ud igen ved almindelig hårvoks.

D Fi Exreme hold eller D:Fi Styling cream har et meget stærkt hold. Den giver dig mulighed for at du selv kan definere din frisure, og den giver dit hår en lækker glans. Selve voksen er lækker og blød og er nemt at tilføje i dit hår. Det er en bivoks, og derfor giver det fugt til dit hår, så du undgår at det ser tørt og kedeligt ud. Udover det, så har det også en lækker frisk duft.

D Fi Extreme Hold Styling Cream

Med Extreme Hold Styling cream får du en voks der giver et stærkt hold og en glans til håret. Den har en høj holdfaktor og er specielt god til de helt ekstreme frisurer. En voks med en blød konsistens, som gør den meget nem at arbejde med i håret også indeholder den bivoks der holder på fugtigheden i håret. Den har en god afstivende effekt og er rigtig god til kort hår.

Lyder Extreme Hold Styling cream som en hårvoks for dig, så kan på finde den til de bedste priser, blot ved at klikke her. Det er også her på siden, du finder tips til, hvordan du kan anvende denne voks.

D Fi Extreme Hold Styling Cream er det perfekte produkt til dig som vil have en god hårvoks, og noget som er godt for dit hår, fordi det giver fugt. Voksen er meget nem at arbejde med, og D Fi Extreme Hold, er noget som virkelig giver et stærkt hold og samtidig giver fugt og fordeles nemt i håret.