Burberry er et kulbrand, der er særligt kendt for at producere eksklusive produkter i den højeste kvalitet. Med deres parfumer, der er indhyllet i smukke og karakterisktiske flakoner beklædt med Burberry tern. De er kendt for det karakteristiske, ternede møsnter, der skaber et luksuriøst og elegant udtryk. For mange er Burberry et synonym for luksus, overklasse og høj kvalitet.

Burberry Parfume
Burberry Parfume

Body Burberry

Burberry body er en eksklusiv parfume til kvinder, som efterlader en frisk og feminin duft. Den er en hyldest til den energifyldte kvinde med inspirerende og forførende duftnoter. Body parfumen kommer i en karakteristisk Burberry flakon, som skaber et elegant udtryk på badeværelset. Desuden er den 100% fri for parabener.

Burberry Her

Burberry Her er en lækker, forfriskende og feminin duft, som vil lege med sanserne. Den har opløftende noter af jodbær, kirsebær og hindbær, som er det første du vil fornemme. Med Her får du en parfume der holder duften i lang tid på huden. Forkæl dig selv og dine omgivelser med denne fantastiske parfume. 

My Burberry

Med My Burberry får du en forførende og klassisk duft. Den har en sensuel, eksotisk og luksuriøs tilføjelse. En feminin og ekslusiv duft der stadig er sexet og vidunderlig og svær at glemme. My Burberry kommer I en dyrebar flakon, som afspejler ikoniske detaljer I trenchcoaten.

Burberry parfume mænd

Burberry har et bredt udvalg af parfumer til mænd. De henvender sig til den yngre og ældre generation. Der er noget for enhver smag. Til de friske, forførende, raffinerede og fyldige og maskuline dufte. De rummer ikke kun luksus, men er også luksurise at se på. En luksuriøs duft kræver en luksuriøs flakon.

Burberry parfume her

Der er et hav af skønne parfumer, der efterlader en forførende og intens duft på huden og giver en følelse af selvsikkerhed. Duftene er indhyllet i luksus i form af elegante flakoner, som skaber et smukt udtryk på badeværelset. Burberry dufte er til dig som er kvalitetsbevidst, hvor kun det bedste er godt nok.

My Burberry parfume

My Burberry er en vidunderlig og sexet duft, der er inspireret af trenchcoaten. Den dyrebare flakon afspejler ikoniske detaljer i trenchcoaten. En duftfrisk og feminin duft som består af eksklusive rose noter. En tidls og luksuriøs duft, som du vil elske.

Burberry deo

Burberry har et lækkert udvalg af deodoranter. Med fantastiske dufte, som vil være forførende. Den holder huden frisk og velduftende hele dagen og gør det muligt at slippe for bekymringerne omkring hvordan du lugter under armene. Med en Burberry deo vil den lade dig fejre at hver dag er en fest og du kan holde armene højt hver dag.