D Fi Matte Clay hjælper dig med at få den fedeste frisure, som du kan re-style i løbet af dagen.

  • Hold 8,5/10
  • Duft: 8,5/10
  • Hold sidst på dagen: 8/10
  • Køb her
  • Nem at vaske ud: Meget nem
  • Look: Mat

D:Fi Matte Clay giver dig et mat look, og er vandopløselig og nem at vakse ud! Du skal bare prøve dette produkt.

d fi matte clay

Du kan købe produktet online ved at klikke her.

Billig D Fi Matte Clay

D:fi voks er et meget populært mærke på det danske marked – især hos den yngre befolkning. En af mærkerne fra deres produktserie er Matte Clay. En effektiv lervoks der giver et kraftigt og langvarigt hold til frisuren. Den skaber en god tekstur og efterlader håret med et mat finish, som vil holde hele dagen igennem. Med Matte Clay får du en voks der er helt uden parabener og i en praktisk økonomistørrelse.

D:fi Matte Clay er en lækker voks, som giver et kraftigt hold. Et let lervoks, der er nem at arbejde med og skaber tekstur i håret, som gør det lettere at style din frisure. Med denne hårvoks får du et lækkert mat finish og en dejlig frisk duft. Den er vandopløselig, så du skal ikke bruge meget tid på at vaske hårvoksen ud af håret igen. Matte Clay virker ikke fedtet og efterlader ingen produktrester i håret, så det kan style håret til perfektion hver eneste dag.

D Fi Matte Clay eller D:fi Matte Clay er en hårvoks fra D:fi der giver en meget stærkt hold, en lækker mat finish og skabe en god tekstur i dit hår. Udover det, så har den en frisk og lækker duft, og det er vandopløselig, hvilket betyder du let kan vaske det ud af håret når du vil af med det. Vandopløselige voks, er uden tvivl de bedste hårvoks på markedet ifølge os.

Køb D Fi Matte Clay

Med Matte Clay får du en lækker lervoks som giver dig et kraftigt hold, som holder hele dagen. Voksen tilfører håret tekstur og giver det et mat finish. Den indeholder palmeblade, som gør det muligt at skabe en masse definition i håret og derudover er den også fri for parabener. Er fantastisk at anvend som sin daglige voks. Du kan både bruge den i fugtigt og tørt hår. Så ønsker du flot hår med et mat finish, så er Matte Clay et rigtig godt valg. I stedet for at lede efter den til billige penge, kan du her på siden finde den til den bedste pris. Det er hurtigt og nemt og det kræver blot et klik, lige her.

D Fi Matte Clay sørger for du ikke får fedtet hår, ingen rester har fra produkter eller lignede i dit hår. Den er rigtig god til at bruge hver dag, fordi ikke er fedtet, og den er nem at style og skylle ud hvis du vil have det ud af håret. Du kan med denne ændre dit hår i løbet af dagen, altså ændre din stil. Det kan bruges i både tørt og vådt hår.