Ole Henriksen er et anerkendt brand og er blevet til et af de mest populære brands verden over. Han bygger på konceptet med tre grundsten: at behandle alle klienter som VIP, at oplyse dem om alle aspekterne af hudpleje og at udføre behandlinger med synlige resultater. Du vil få en spaoplevelse i hjemmet ved hvert eneste brug. Med Ole Henriksens fantastiske og virkningsfulde produkter, vil du helt sikkert finde det der passer perfekt til dig og dine behov.

Ole Henriksen produkter

Ole Henriksen tilbud

Ole Henriksen er kendt som et af de mest populære hudplejebrands rundt om i verden. Han har med sin ekspertise og viden indenfor hudpleje og hudterapi delt ud til kendte Hollywood stjerner og skønhedsjournalister. Med Ole Henriksens hudplejeprodukter får du en høj kvalitet og som kan løse alle hudproblemer. Alle ingredienser som findes i produkterne er specielt udvalgt efter dets unikke egenskaber, evner og efter hvilken reaktion det har med huden. Så du kan nu få alle de bedste hemmeligheder med hjem til dit badeværelse.

Ole Henriksen Øjencreme

Med øjencreme fra Ole Henriksen, vil du få en unik crème, som giver dig synlige resultater efter vedvarende brug. Øjencreme er meget vigtigt, da huden er ekstra tynd og sart og har brug for nænsom pleje. Du vil kunne formindske mørke rander under øjnene, rynker og linjer. Der findes Omega 3 ekstrakt som tilfører huden fugt og næring og ekstrakten vil udviske rynker og fine linjer omkring dine øjne.

Ole Henriksen Banana Bright Eye Cream

Banana Bright Eye Cream fra Ole Henriksen er en nytænkende øjencreme. Den fugter huden i dybden, men har en let og luftig konsistens. Med den lette konsistens, vil makeuppen sidde bedre og blive lettere at lægge. Området omkirng øjene vil syne mere glat, friskt og lyst. Den vil farvekorrigerer huden ved øjene og efterlade det med et glat og frisk finish. Med øjencremen vil den reducerer fine linjer og smilerynker efter vedvarende brug.

Ole Henriksen creme

Der findes flere forskellige slags cremer fra Ole Henriksen. Så det vil gøre det nemt at finde den rette til forbrugerens hudtype. Der findes til alle hudtyper og hudproblematikker. Med Ole Henriksens cremer får du et lækkert, virkningsfuldt kvalitetsprodukt. Han er en revolutionerende indenfor hudplejebranchen med sine fantastiske og virknings-fulde cremer. De vil pleje og nære din hud og efterlade den med et synligt resultat.

Ole Henriksen Serum

Med Ole Henriksen serum vil du kunne finde to slags. En Truth Serum – en oliefri serum, som vil gøre underværker for huden. Den vil tilføre masser af fugt og abserberes øjeblikkeligt. Serum er velegnet til alle hudtyper. Vil du mindske synlige alderstegn, så er Truth Serum en god løsning til dig.

Glow Cycle Retin-Alt Power Serum – er en anti-aging serum, som vil give en smuk og fornyet hud. Den vil genopretholde hudens elasticitet mere og den vil se friskere og fastere ud.

Ole Henriksen Invigorating Night Transformation

Invigorating Night Transformation Gel er en ansigtsgel, som er skabt til at udglatte huden natten over. Den giver huden en blid eksfoliering og giver en synlig udglatning af fine linjer og giver en ensartet hudtone. Gelen kan anvendes af alle hudtyper. Desuden er den fri for sulfater, parabener, farvestoffer og uden kunstig parfume. Du vil med Invigorating Night Transformation Gel få en smuk og ensartet hud.

Ole Henriksen 3 Little Wonders

Med 3 Little Wonders Kit får du det perfekte hudpleje-sæt og få flot hud. Du får tre produkter, som vil samarbejde om at opstramme, beskytte og fugte huden. I sættet finder du Truth Serum , Sheer Transformation Perfecting Moisturizer og Invigorating Night Transformation Gel. De er alle beriget med naturlige ingredienser, der har fugtgivende og genopbyggende effekt og fremmer kollagen produktionen i huden. Sættet er fri for sulfater og parabener.

Ole Henriksen Balance It All

Balance It All er et sæt bestående af 3 luksuriøse produkter, som renser huden I dybden og reducerer synligheden af porer. Resultatet vil give en ren og velplejet hud med en naturlig, smuk glød. Sættet er velegnet til fedtet og kombineret hud.

Det indeholder – Find Your Balance Oil Control Cleanser – Balancing Force Oil Control Toner – Counter Balance Oil Control Hydrator.