Hårfjerning Guide – Skal jeg bruge voks eller skraber?

hårfjerning guide

Lige meget hvornår på året det er, har de fleste lyst til en glat og silkeblød hud. Her er hårfjerning med voks eller skraber, de mest effektive måder at gøre det på. Længere nede i artiklen får du svar på at alt det du har brug for at vide.

Hårfjerning fra bikini linjen

For at få en ekstra blød hud omkring bikini linjen, har du to muligheder hvor den første er barbering. Fordelen ved barbering er, at det typisk er smertefrit og du kan let gøre det derhjemme – det er dog også den kortsigtede løsning.
For at undgå irriteret hud som bliver rød og får knopper ved hårfjerning, er det ifølge dermatologen, Christine Choi Kim, godt at vente indtil din hud er hydreret fra et bad.

Et andet råd hun kommer med, er at bruge fugtighedsskum, gel eller creme i stedet for sæbe, når du barberer dig. Hvis du har problemer med indgroede hår og knopper, kan vi klart anbefale dig ShaveSafe barberskum, da det hverken indeholder parfume, parabener eller farvestoffer, så du får det bedste ud af det. 

Din er anden mulighed til hårfjerning, er ved at bruge voks.

”Håret ved bikini linjen er ofte mere grov og tyk, hvilket gør det perfekt til at bruge hårvoks”. Når håret bliver rykket ud med roden gang på gang, bliver det tyndere med tiden.”

Når du bruger voks, kan du eksempelvis bruge voks strips, som påsættes varmt og kan fjernes med et stykke stof. Hvis du er ude efter en længerevarende løsning, er voks højst sandsynligt den rigtige løsning for dig. Hvis du er på bar bund omkring voks du bør købe her, har vi kun haft gode erfaringer med Hanne Bang Sugaring Wax også er den baseret på naturlige ingredienser. Sugaring voks en lidt anderledes, det det rykker hårene ud fra den retning de gror. Flere føler derfor at det gør mindre ondt ved hårfjerning, hvilket jo kun er godt.

Lige inden du læser videre, bør du være opmærksom på, hårfjerning ved dine kønsdele, kan det forøge risikoen for at få hud infektioner igennem sex, ifølge en artikel på livescience. Vi giver dig derfor lige en kærlig reminder på at du skal huske prævention.

Hvordan fjerner jeg hår fra mine ben?  

Den mest brugte måde at fjerne hår fra sine ben er selvfølgelig ved barbering. Hvis du ikke har noget imod at bruge lidt tid et par dage i ugen, er det en super god løsning! Her er det bedst du bruger en skarpt skraber og fugtighedsskum, gel eller creme – her er den tidligere nævnte barberskum fra ShaveSafe en god løsning.

Hvis du har en høj smertetærskel og gerne bare vil have det overstået, er brug af voks en mulighed du bør overveje ved hårfjerning. Her kan du også bruge tidligere nævnte voks fra Hanne Bang

Hvis du har problemer med hud irritation efter selvom du bruger creme, kan det have noget med din beklædning at gøre. Går du i stramt tøj som eksempelvis leggins, kan du får lidt problemer da de presser hårene imod huden. Det er derfor en god idé at rense huden et par gange om ugen, med Biotherms Exfoliating Gel.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar