You are currently viewing 5 ting du skal vide om botox i panden

5 ting du skal vide om botox i panden

Står du foran spejlet, og er den lille rynke i panden eller mellem brynene begyndt at virke generende for dig? Så kan det være, at botox i panden er din løsning. Der kan være flere grunde til, at vi får rynker i panden. Oftest hænger det sammen med vores mimik, hvor vores små muskler i ansigtet trækker sig sammen og til sidst efterlader permanente små folder i vores hud. Nogle er også mere mere disponible for rynker grundet deres genetisk arv.

Hvordan foregår behandlingen?

Botox bliver injiceret i små mængder det pågældende område. Er det rynkerne i panden, du er generet af, vil en tynd, lille nål injicere botox i det eksakte område. Botoxen har den effekt, at den går ind og får dine muskler til at slappe af, som så gør det muligt at udglatte dine rynker, og dermed altså fjerne dine uønskede rynker.

Hvordan sikrer jeg, at det ser naturligt ud med botox i panden?

Da dosen af botox bliver injiceret i små doser, vil det kun have en effekt det specifikke, ønskede sted. Du risikerer altså ikke at miste al din mimik i ansigtet, da botox slet ikke bliver injiceret i de mængder. Desuden vil du inden din behandling deltage i en konsultation, hvor du kan forvente at blive vejledt til en behandling tilpasset dig og dine ønsker. 

Hvordan ved jeg, om det er det rigtige for mig?

Når du skal finde en klinik, som tilbyder botox i panden, bør du undersøge stedet inden. Sørg for, at stedet har tilknyttet dygtige læger og specialuddannede kosmetiske sygeplejersker, som har mange års erfaring. Når alt forarbejdet fra din side er gjort, er næste skridt at mærke efter. Er du stadig i tvivl, kan du booke en konsultation hos dit valgte sted og snakke med en professionel. Det vil give dig mulighed for at høre mere om behandlingen, og hvordan den vil blive tilpasset netop dig og dine behov. Efter din konsultation vil der være en betænkningstid på 48 timer, før du kan påbegynde behandlingen.

Hvad koster botox i panden?

I Danmark kan du forvente en pris på omkring 3200 kr og op til 5100 kr. Der er selvfølgelig flere ting, der kommer i spil, når det gælder en eksakt pris på botox i panden. Er det kun bekymringsrynken? Ønsker du botox i panden med løft? Hvor dybe er rynkerne? Der er flere ting, der vil kunne spille ind, men ovenstående er det prisleje, der kan forventes.

Er der noget, jeg skal være opmærksom på bagefter?

Efter din behandling, som varer omkring 15 min, kan du fortsætte din dag som normalt. Det frarådes dog, at du de næste 2-3 timer undgår at bruge makeup eller massere dine hud. I forhold til motion bør du undgå en hård træning de næste 24 timer. Da botox i panden er en lille behandling, er der ikke andre forholdsregler, du bør tage dig i agt for, og du kan blot fortsætte din dag, som den var planlagt.

Skriv et svar