D fi er et brand, der har fingeren på pulsen, som producerer stylingsprodukter. Målgruppen er primært den yngre og individualistiske forbruger. Sortimentet er bredt og dækker over store stylingsprodukter, bl. a. hårvokse. Et produkt med en emballage, der skiller sig ud fra mængden. Du kan her finde d:struct Molding Crème – en hårvoks med et medium hold og en mattende effekt. Extreme Hold Styling Crème – med ekstra stærkt hold og en afstivende effekt

Dfi voks er der 4 forskellige typer voks af, og de 4 typer Dfi voks som man kan købe er D:fi d:Struct Voks, D:fi Extreme Hold Styling Cream, D:fi Matte Clay Strong Hold Wax og D:fi D:Sculpt High Sculpting Cream. Her finder du en guide og test af dem alle 4, og hvilke af dem du bør købe i forhold til din hårtype.

d fi voks
d fi voks

D Fi

D fi består af en serie af trendbaserede stylingsprodukter. Deres nøgleord er modify – at kunne have muligheden for at forandre sit look alt efter trend, humøret og anlednignen. Med D:fi får du muligheden for at lave en kreativ hårstyling og skabe dit helt eget look. produktserien er vandopløselig og kan nemt vaske ud af håret og hovedbunden. Der er en god holdbarhed at finde i deres voks og kan holde håret på plads hele dagen, med den rette mængde.

D fi, er kendt for deres hårvoks produkter, men de har også andre plejeprodukter, hårpudder, shampoo, balsam og hårspray. D fi er en producent som laver produkter af en høj kvalitet, med en holdbarhed som du bliver glad for. Mange yngre kender til Dfi Voks og D fi produkter, men du skal ikke tøve med at tjekke deres produkter ud, selvom du ikke er af den yngre generation, for der er mange som bruger Dfi voks uanset alder.

Køb D Fi Voks

D:fi har mange populære stylingsprodukter i deres sortiment. De har været på det danske marked i mange år og deres hårvoks er et populær produkt. Med deres produkter giver de muligheden for deres kunder at kunne “modificere” deres udseende, attitude og livsstil. Som D:fi selv siger at de laver hårprodukter for de mennesker, der lever hver dag til fulde. For dem som behandler deres krop som et lærred.

Så leder du efter hårvoks i høj kvalitet og med en simple produktserie så du enkelt og nemt kan træffe det rette valg, så kan du klikke lige her og finde de bedste priser. Hurtigt og nemt.

Du kan købe Dfi voks eller D fi voks på nettet, for at finde priser som er bedre end hos frisøren, eller i de fysiske butikker. Ofte får du også mængderabat, og det betyder jo flere du køber jo billigere blive det. Så har du nogle venner og kammerater der også bruger de fantastiske Dfi voks produkter fra D fi, så skal du tage fat i dem og købe sammen, for så kan i spare nogle penge når i køber deres produkter hjem. Vil du finde de bedste priser på Dfi voks, så kan du finde dem lige her.

Billig D Fi Voks

Vil du skille dig ud fra mængden med en lækker frisure, så er hårvokse fra d:fi det helt rigtige valg. Det er voks som idag er meget populær – især blandt den yngre del af befolkningen. De har en simpel og overskuelig produktlinje, så valget gøres en del nemmere. D:fi hårvoks er et klassisk valg, der styler dit hår, så det sidder godt en hel dag. Du finder her en voks med super kvalitet, der holder godt og til en god pris.

Sidder du med en overvejelse om at anskaffe dig en D.fi hårvoks, så skal du blot klikke her. Så finder du dem til gode priser, nemt og enkelt.

Mange leder efter billig D fi voks, og der er ingen tvivl om at de bestseller D fi har, er D:Struct Molding Creame, og Extreme Hold Styling Cream. Så vil du gerne lave et røverkøb på nogle af disse produkter, eller andre Dfi voks eller D fi produkter, så kan du finde dem her. Vi undersøger hele tiden nettet for at finde de bedste priser til dig. Så du kan spare en masse penge når du køber Dfi voks.

D Fi D Struct

Med d:fi dstruct får du en mat stylings crème, som gør dit hår blødt og elastisk. Med sit medium hold, kan den holde frisuren på plads hele dagen. Den kan bruges til alle hårtyper og giver et mat finish. Voksen indeholder kaktusekstrakt, som tilføjer fugt til håret og med ekstrakt af sukkerør hjælper den med at holde fugten i håret. Kan bruges i fugtigt eller tørt hår. D:fi d struct er kendetegn ved et stærkt hold, der er vedvarende og har en skøn duft af æble.

Vil du læse meget mere om vores test af D:fi D:Struct produktet, så kan du gøre det lige her.

D Fi Matte Clay

D:fi Matte Clay er en perfekt voks med et kraftigt hold og som er let at arbejde med. Den giver dig et mat finish, som giver tekstur i håret. En fantastisk voks som er vandopløselig dvs. nem at vaske ud med varmt vand. En god og lækker hårvoks til brug i dagligdagen. D:fi Matte Clay virker ikke fedtet og efterlader ikke noget i håret, så du kan style håret perfekt med et lækkert finish hver dag. Også har en en dejlig og frisk duft. 

Har du interesse i at læse mere omkring D:fi Matte Clay, så læs vores guide og test lige her.

D Fi D Sculpt

D:fi d:sculpt er en effektiv voks med et stærkt hold. Den stivner ikke og håret kan blive ved med at være levende og blødt. Med bivoksen beskytter den håret mod udtørring. Kan anvendes til alle hårtyper – både kort og halvlangt hår. Den skal blot varmes op mellem håndfladerne også kan den kommes I det fugtige eller tørre hår.

D:fi D:Sculpt har vi også lavet en test og guide af, så vil du se den, skal du blot klikke her.

D Fi Extreme Hold Styling Cream

D:fi Extreme Hold Styling Cream – en voks med et ekstremt stærkt hold. Den definere din frisure og tilfører glans til håret. Her kan du lave de ekstreme frisure og spikes i håret. Hårvoks er blød og har en god konsistens, som gør den nem at arbejde med. Den indeholder bivoks, som holder på fugten i håret. Den kan anvendes i tørt eller fugtigt hår også har den en frisk duft af frugt.

Det sidste hårvoks produkt fra D Fi, har vi også lavet en guide og test af, så se hele testen her.