ID Voks er et fantastisk produkt, men der er mange forskellige og det kan være svært at vælge den rette. Vores frisure er noget af det mest vigtige ved vores look. Måske har du allerede selv bemærket det, men den måde dit hår sidder på gør utroligt meget for dit udseende, og er med til at udstråle og signalere utroligt meget om hvem du er.

Netop derfor er det både spændende og vigtigt at kunne sætte sit hår på forskellige måder. På den måde får du mulighed for at tilpasse og variere din frisure til forskellige lejligheder og begivenheder. Find de bedste priser på ID voks ved at klikke her.

Bedste ID voks

For bedst muligt at kunne sætte dit hår efter dine ønsker, skal du have fat i en rigtig god hårvoks. Et af de allermest populære mærker på markedet i dag er ID voks, som er et prisvenligt brand, der samtidig tilbyder høj kvalitet og et bredt spektrum af lækre produkter.

Hvis du er på udkig efter din nye hårvoks, eller måske er nysgerrig på at vide mere om ID voks, så er du kommet til det rette sted. Vi guider dig til bedre at forstå, hvordan ID voks kan hjælpe dig til at opnå det perfekte look, samt hvad du skal kigge efter for at finde den voks, der passer bedst til dig.

ID voks på tilbud – sådan gør du det bedste køb

Det er altid rart at kunne spare lidt penge, og hvis du gerne vil gøre en god handel på hårvoks, så er der rigtig gode muligheder for det, når du køber dine produkter af netop dette brand.

En af de største fordele ved ID voks er nemlig, at det forhandles utroligt mange steder. Og ofte er der store muligheder for at finde mange af de allermest populære varianter af netop denne voks på tilbud. Det er ganske nemt at danne sig et overblik ved at søge på nettet, og du kan med fordel overveje at anvende nogle af de mange søgemaskiner, som sammenligner priser på varer.

Hvis du er på udkig efter en særlig type af ID voks, så kan du nemt indtaste navnet på denne i søgemaskinen, og herefter får du et nemt og overskueligt overblik over, hvor du kan købe denne ID voks på billigst.

I nogle tilfælde er der rigtigt gode tilbud at finde, hvis du køber en større ordre af hårvoks. Det kan for eksempel være, at der er en favorabel mængderabat, hvis du køber fire eller seks bøtter ad gangen. På denne måde vil du have hårvoks til lang tid, og du vil ofte have betalt en ganske fornuftig pris per bøtte. Netop derfor holder mange af at købe deres hårvoks på denne måde.

Hvis du endnu ikke er klar over, hvilken variant af hårvoks du gerne vil have, kan du med fordel læse om nogle af de forskellige typer af ID voks, inden du bestiller. Du kan selvfølgelig også bestille flere forskellige slags, for selv at danne dig et indtryk af og finde din personlige favorit. Måske bliver du begejstret for forskellige slags, som kan anvendes til forskellige formål; for eksempel en til hverdag og en til fest.

ID hair voks – stor variation og noget til en hver smag

En af de primære årsager til den store popularitet omkring ID voks, er de mange forskellige varianter. Der er noget for en hver smag, og noget til en hver lejlighed. Her kan du danne dig et overblik over tre af de mest populære hårvokse fra ID.

ID Hair Hard Gold hair wax – hverdagens helt med masser af hold

Hard Gold gør dit hår mere skinnende og sundt at se på, og gør det utroligt nemt at arbejde med din frisure. Det er en stærk voks, som giver dig godt hold i din frisure, så du ikke skal være bange for at håret hænger igen efter du har sat det. Det er nemt at tilføre i håret, og renses nemt ud igen med varmt vand.

Se produktet her.

ID Hair Extreme Titanium hair wax – når det skal være lidt vildere

Denne voks hedder ikke Extreme Titanium for sjov. Den giver dig et utroligt stærkt hold, og du kan sætte dit hår i mange forskellige stilarter med netop denne voks. Aldrig har du haft mere kontrol til at sætte dit hår end med denne voks. Den egner sig bedst til kort eller halvkort hår, og separerer nemt hårene fra hinanden, hvilket giver mulighed for mere intense looks. Denne voks er perfekt for dig, som gerne vil skille dig ud fra mængden.

Se produktet her.

ID Hair Dusty Bronze hair wax – et sexet, støvet look

Denne ID hårvoks er lidt af en sensation inden for hårprodukter. Den er nemlig særligt egnet til genstridigt hår, for eksempel ekstra tykt hår, strittende hår eller hår der har tendens til at ugle. Voksen giver et utroligt attraktivt støvet og mat look, som er meget populært i disse år. Samtidig får du et stærkt hold og god kontrol med denne variant. For eksempel kan du nemt sætte vildt strithår, hanekam, mohawk eller noget helt andet.

ID hårvoks passer til alle aldersgrupper og alle looks

En af de faktorer som gør ID voks afholdt af mange, er at det kan bruges af alle aldersgrupper. Uanset om du er ung teenager på udkig efter den næste fest, eller du er i midten af dit liv, og ønsker at se godt ud til hverdag, så har ID en voks til dig. Her er to eksempel på hårvoks til forskellige aldersgrupper.

Se produktet her.

ID Hair Soft Silver hair wax – gør hverdagen mere ’wow’

Denne ID voks er perfekt til det korte eller mellemlange hår. Voksen er nem at applicerer i håret og giver mulighed for at justere frisuren i løbet af hele dagen. Det kan både gøre håret glat, men kan også bruges til at fremhæve krøller. Samtidig giver det håret volumen. Denne voks er perfekt til hverdag, hvor du gerne vil give dig selv ekstra wow-effekt. Denne voks er ideel til hverdagen og ideelt til dig, som gerne vil bruge voks på en diskret, moden og attraktiv måde.

Se produktet her.

ID Hair Beach Gum hair wax – få det attraktive strandlook

Denne hårvoks er som skabt til at give dig et udseende som en, der har brugt hele dagen på stranden. Den passer til alle hårlængder, separerer hårene fra hinanden, og giver håret et råt og tørt strandlook. Det er nemt at arbejde med og giver håret en flot skinnende overflade. Denne hårvoks henvender sig til det yngre segment, og er ideel til sommerfesterne, hvor den vil fuldende et sexet look med solbrun hud.

Se produktet her.

Billig ID voks – utrolig værdi for pengene

Mange mænd bruger i dag utroligt mange penge på hårprodukter. Det skyldes, at der er kommet et stigende fokus på, at også mænd skal tage vare på deres udseende og gå op i, hvordan de ser ud. De fleste mænd har dog ikke lyst til at bruge et kæmpe beløb på hårprodukter hver måned, og netop derfor er ID voks også populært af denne årsag. Her får du nemlig utroligt god valuta for pengene, selvom dette mærke er et af de mere prisvenlige på markedet. Blandt andet har voksguide.dk kåret Extreme Titanium som en af de bedste til kort hår, og Hard Gold har de udnævnt som en af de allerbedste til mellemlangt hår. Disse to er desuden nævnt af made4.men.dk som to af deres mest populære og mest solgte hårvokse gennem tiden.

ID Voks

På nettet kan du både finde utroligt mange gode og pålidelige anmeldelser af ID voks, og også finde frem til den variant, som måske bliver din næste favorit. Desuden kan du finde mange hjælpsomme guides (både tekst og video) om, hvordan du sætter dit hår ud fra din hårtype og -struktur. Dette er særligt gavnligt for dig, som netop er begyndt at eksperimentere med voks, men måske kan det også give dig nye indsigter, selv hvis du har brugt voks i mange år.

For at finde den billigste ID voks, kan du for eksempel kigge forskellige hjemmesider, der sammenligner priser for netop ID voks. Vil du se vores store voksguide?