ID Hair Beach Gum er et rigtig godt produkt til håret, hvis du vil have det til at sætte godt! ID Hair Beach Gum skal afprøves, hvis ikke du har prøvet det før. ID Hair Beach Gum giver et stærkt hold som er glansfuldt.

 • Hold 8/10 
 • Duft: 9,5/10 
 • Hold sidst på dagen: 8,5/10 
 • Køb her 
 • Nem at vaske ud: Meget nem 
 • Look: Stærkt hold som er glansfuldt

ID Hair Beach Gum giver dig det du ønsker af en hårvoks.

IdHAIR Beach Gum Hair Wax 100 ml

Du kan købe produktet online ved at klikke her.

ID Beach Gum

IdHAIR er det mest fortrukne hårvoks i Danmark blandt størstedelen af den mandlige danske befolkning. Med 5 forskellige varianter af hårvoks er der noget til alle hårlængder og kan ordne alt fra kort til mellemlangt hår. Beach Gum er en voksform, som har konsistens som gele. Her har du perfekt voks til alle hårlængder og som giver dit hår den støtte, hold, skarphed og langtidshold, som du ønsker. Også skylles den let ud med varmt vand.

 • Stærkt hold
 • Fri for parabener
 • Til alle hårtyper
 • Vaskes let ud
 • Egenskaber som gel

ID Hair Beach Gum, er et rigtig godt produkt fra ID Hair. ID Voks er generelt et rigtig godt produkt, og ID Beach Gum er ingen undtagelse. Mange kender slet ikke ID Beach Gum, og har du ikke prøvet produktet endnu, så bør du helt klart prøve det. Det er meget nemt at vaske ud med varmt vand, og det giver et rigtig godt hold, også sidst på dagen. ID Hair har også produkterne ID Hair Extreme Titanium, ID Hair Hard Gold, ID Hair Soft Silver og flere.

ID Voks Beach Gum

ID Beach Gum er for alle hårtyper og længder. En gele i voksform. Med en konsistens som en tyk creme, gør den det let at fordele voksen i håret. Den efterlader håret med en god støtte og separation, så din frisure kan holde hele dagen. Derudover vaskes den let ud med varmt vand. Denne voks er en sikker vinder, hvis du går efter et råt og tørt beach-look og vil have at din frisure holder hele dagen.

ID Voks Beach Gum er voksen med det orange låg, og skiller sig lidt ud i forhold til de andre voks produkter fra ID Hair. Det er en gelevoks som har de gode egenskaber fra gele og de gode egenskaber fra voks i et produkt. Nogle har prøvet gele, og andre har prøvet voks. Dette er en kombination af begge produkter som du helt klart bør prøve.

Køb ID Hair Beach Gum

Med ID Beach Gum kan den anbefales til alle hårtyper og længder. Med sin låsende effekt i håret som gelé, giver den dig et stærkt hold til hele dagen. Gelekonsistensen gør det let at fordele det i håret og separere håret og giver et langtidshold, som mange af de mandlige forbruger ønsker. Den er derudover let at skylle ud med varmt vand og 100% fri for parabener.

Du kan anvende Beach Gum i både fugtigt og tørt hår. Fordel blot voksen jævnt  håret og style din ønskede frisure.

Størstedelen af den danske mandlige befolkning er forbrugere af produkter fra IdHAIR. Med deres 5 varianter af voks, er der helt sikkert en som passer til dig. Med Beach Gum får du en voks, som har egenskaber som gele, og du er sikker på et stærkt hold hele dagen. Også kan den anvendes til alle hårtyper.

Her på siden finder du de bedste priser på den voks, der passer bedst til dig. Samtidig kan du også finde råd og tips til, hvordan du kan anvende produktet, for at få mest muligt ud af dette.

Vil du gerne købe ID Hair Beach Gum, så kan du her finde den bedste pris på nettet i Danmark. Vi opdaterer løbende siden med de bedste priser på nettet, for så kan du finde den bedste pris hele tiden. Det er uanset hvornår du vil købe, så vil du højst sandsynlig finde det her.