Calvin Klein er blandt verdens førende brands indenfor mode, accessories og duft. Deres succes er bygget op af deres rene, æstetiske og innovative design. Alt er vellavet ned til mindste detalje med øje og sans for, hvad kunderne drømmer om. Med Calvin Klein finder du flere varianter af fantastiske forførende dufte til både mænd og kvinder. Kvaliteten er I top og produkterne holder, hvad de lover. Nogle af deres kendetegnene for deres dufte er intensitet, dybde og sanselig.

Calvin Klein parfume

Calvin Klein Beauty

Calvin Klein Beauty Women er en sofistikeret og feminin duft. Den er ideel til den modne kvinde, som repræsenterer elegance og skønhed. Duften kan beskrives som en af de mere klassiske dufte. Med Beauty får du en parfume der er beriget med duftnoter af moskusfrø, forfriskende jasmin og varm cedertræ. Med denne kombination vil efterlade en tidløs og elegant duft, som vil vare ved hele dagen.

Calvin Klein One Parfume

Med CK One får du en parfume til både mænd og kvinder. Dne vil efterlade en frisk og sensuel duft. Den er inspireret af den moderne kvinde og mand og er et miks af tidløse og varme duftnoter. Parfumen kommer i en minimalistisk flakon (kundstværdigt flaske), som giver et luksuriøst og diskret udtryk på badeværelset. Dens primære duftnoter er citrus, bergmotte, blomstrende rose og viol. CK One er desuden fri for parabener. Du får en duft som vil forkæle dine sanser og efterlader en øjeblikkelig friskhed.

Calvin Klein Parfume mænd

Calvin Klein er et internationalt brand og står bag en populær serie af parfumer. Deres parfumer kan findes i mange hjem verden over. De har et bredt udvalg og er af højeste kvalitet og deres produktlinje er luksuriøse og enestående. En af deres bestsellere er CK One som er en unisex parfume, der efterlader en frisk og sensuel duft.

Calvin Klein Women perfume

Calvin Klein Women Perfume findes der to slags. En EDT og EDP. Med Calvin Klein EDT får du en forfriskende, opløftende og optimistisk duft som emmer af femininitet. Den er beriget med forskellige noter, som vil udvikle sig på kroppen efter din naturlige kropsduft, så du får din helt egen personlige signatur duft.

Calvin Klein Women EDP er en orientalsk blomster duft. Den åbner op med en lækker kombination af forfriskende noter af bla. Eucalyptus og sort peber. Du får en skøn duft, som vil fremstå feminin og forførende, men stadig har en viljefast og selvstændig personlighed.
Så er det bare med at vælge, hvilken en som passer til dig.

Calvin Klein Deo

Ønsker du at modvirke sved og lugtgener og ifører dig en luksuriøs klassiker, så skal du helt sikekrt vælge en deodorant stick fra Calvin Klein. Den vil holde din hud ren og frisk hele dagen igennem og efterlader en behagelig duft. Også fås de uden parabener, så de skåner den følsomme hud under armene.

Calvin Klein One Deo

CK One Deo Stick er en eksklusiv deo til både mænd og kvinder. Den bekæmper effektivt sved og luftgener og vil give en øjeblikkelig fornemmelse af friskhed og har en behagelig og forfriskende duft. One Deo Stick kommer i en flot og et minimalistisk design. Den har en ren og sensuel duft og du vil opleve langvarig friskhed og velvære. Desuden er den 100% fri for parabener.

Calvin Klein Eternity Moment

Calvin Klein Eternity Moment er en populær duft. En sammensætning af friske citrusfrugter, grønne noter og skøn fresi. Den skaber en utrolig intens og karakterfuld duft. Du får her en romantisk parfume, som er inspireret af varig kælighed og fortrolighed. En tidløs duft, som passer til langt e fleste kvinder og de fleste lejligheder.

Calvin Klein parfume dame

Calvin Klein er et synonym for elegance og stilbevidsthed og afspejler sig i det eksklusive produktsortiment. Deres sortiment spænder over et bredt udvalg, lige fra tøj til parfume. Nogle af deres kendetegn for deres dufte er intensitet, dybde og sanselighed. De er også krydret med et pift af fortryllende mystik, pirrende sensualitet og legende friskhed. Er du til fantastiske forførende dufte, så er Calvin Klein parfume det perfekte valg.