Moroccanoil er et verdenskendt brand med et naturligt indhold af arganolie. Et revolutioneret hårplejemærke. Med Moroccanoil Treatment får du en olie,som har effektive og plejende egenskaber. De har udviklet en unik og ikke fedtende formel af arganolie, som tilfører håret glans og sikrer et silkeblødt resultat. Derudover bliver der tilført masser af proteiner og antioxidanter, som vil styrke og give fugt til håret. Den er god til alle hårtyper og længder.

Moroccanoil treatment

Moroccanoil light

Moroccanoil Light Oil Treatment er til dig med fint og lystfarvet hår. Olien sørger for pleje uden at håret bliver fedtet. Den har en enestående kvalitet. Produktet vil skabe øjeblikkelig glans og langvarig fugtighed i håret, uden at efterlade rester. Den har en naturlig UV-beskyttelse og beskytter håret mod miljøfaktorer.

Moroccanoil 100ml

Med Moroccanoil får du en verdensberømt olie, som er kendt og elsket af kvinder rundt om i verden. Den har sine effektive og plejende egenskaber. Ikke ikke-fedtende formel af arganoile som tilfører håret glans og sikrer et silkeblødt resultat. Olien er velegnet til alle hårtyper og længder og har et naturligt UV-beskyttelse og vil beskytte håret mod miljøfaktorer der findes.

Moroccanoil 200ml

Mococcanoil er en olie, som egner sig perfekt til alle hårtyper. Den har sine plejende arganolie og antioxidanter der styrker håret. Olien vil tilfører proteiner og fugt og indeholder fedtsyrer, omega-3 olie og vitaminer. Håret vil virke stærkt og fleksibelt og eliminerer krus. Du vil opleve en olie, der ikke fedter og vil tilfører håret glans og sikre et silkeblødt resultat. Du skal blot fordele en lille mængde i fugtigt hår og style håret som ønsket.

Moroccanoil light 100 ml

Med Moroccanoil Light får du en Build-up fri formel til pleje, styling og finish. Håret vil blive tilført antioxidanter, som styrker håret og proteiner der giver fugt. Med en naturlig UV-beskyttelse, vil dit hår være beskyttet mod solen og beskyttet mod miljøfaktorer. Light olien er velegnet til fint og lystfarvet hår.

Moroccanoil Treatment tilbud

Moroccanoil Treatment kan anvendes til alle hårtyper, som har brug for ekstra pleje. Olien virker let i håret og fedter ikke. Den indeholder arganolie, som giver dit hår en silkeblød følelse og en unik glans. Med sin lette formel, vil den give håret langvarigt fugt, så det ikke kruser og bliver tørt. Den kan nemt fordeles i håndklædetørt eller tørt hår og style som ønsket.