Origins er verdens første eksklusive naturlige hudpleje og kosmetik. Det indeholder nogle af verdens mest virkningsfulde planter, som har en positiv og helende virkning på huden. Deres mission er at udvikle produkter, der både er effektive, bygger på naturlighed og som er styrket af naturens egne kræfter. Den forpligter sig til at beskytte vores jord og alle levende væsner. Kerneværdierne er vækst, fornyelse og uendelige muligheder. Med Origins får du økologiske produkter med 100% æteriske olier. De er fremstillet miljøvenligt sammen med deres emballege. Du finder ingen skadelige stoffer i indholdet og produtkerne er ikke testet på dyr, men på frivillige testpersoner.

Origens
Origens

Origins GinZing

Vågn op til en opfrisket hud, som genopbygger huden mens du sover med Origins GinZing.

En serie med en dobbeltvirkende fugtgiver, så du slipper for en træt hud. I serien finder du blandt andet en scrub, lotion, eye cream og peel-off mask.

Origins gaveæske

Med Origins kan du finde forskellige gaveæsker, hvis du vil forkæle en du holder af eller bare dig selv. Med deres gaveæsker finder du et helt sæt, som vil være din hverdagsrutine. Du kan finde lige fra mascarasæt til et skin set. Valget er dit.

Origins øjencreme

Øjne er tit det som vi glemmer at pleje. Hos Origins har de udviklet forskellige cremer til øjne. Blandt andet en anti-age, refreshing og roll-on til hævede øjne. Der vil være en eye cream til et hvert behov.

Origins tilbud

Flere og flere kunder går op i økologi og naturlighed. Med Origins får de begge dele i deres produkter. Der bliver lagt vægt på effektivitet og indholdet og uden tilsætningstoffer. Du vil her på siden kunne finde lækre priser på Origins produkter.

Origins VitaZing

Origins VitaZing SPF 15 Energy Boosting Moisturizer er en beskyttende og energigivende dagcreme, som er velegnet til alle hudtyper. En multi-funktionel fugtighedscreme der fugter, giver energi og beskytter. Den giver huden et skud af den antioxidant-rige mangosten iog indeholder SPF 15, som beskytter huden mod solens skadelige stråler.

Spot Remover Origins

Med Origins Super Spot Remover Gel får du et mirakel middel mod uren hud. En skøn og super effektiv gel, som bare skal duppes på de røde pletter og straks kan du mærke hvordan den fjerner urenheder og starter helingsprocessen. Den vil korrigerer synlige mørke pletter efter uren hud og efterlade den med en synligt forbedret og mere ensartet hud.

Origins ansigtscreme

Origins er hudplejeprodukter med omtanke for dig og din hud. Hos origins sortiment af cremer, kan du helt sikkert finde en ansigtscreme til det ønske og behov som du har brug for. Der er gel lotion, night cream, powerful lifting cream mm. Du skal bare vælge den dit ansigt har behov for. 

Origins ansigtsmaske

Med Origins finder du ansigtsmasker, så du kan “slukke” din huds tørst morgen, middag og aften. Med et bredt udvalg af masker, vil der være en ansigtsmaske som passer til dig. Du kan blandt andet finde en 10 min. mask, intensive mask og en peel off mask. Valget er dit.

Origins natcreme

Origins High-Potency Night-A-Mins Resurfacing Cream er en super lækker natcreme. Du vågner op med en strålende og frisk hud. Den giver fugt og skal sidde natten over. Den effektivt fjerner tørre, døde hudceller og bidrager til at genopbygge og styrke huden. Hvis din hud føles trist og uden liv, skal denne natcreme afprøves. Du vil opleve en hud med fornyet glød som fremstår glat og opfrisket.

Origins håndcreme

Forkæl dine hænder med en håndcreme fra Origins. Make a Difference Hand treatement fedter ikke og giver blødhed i mange timer. Sprukken, revnet og tør hud genfinder en blødere, mere strålende og mere jævn hudtone og får en mere ungdommelig følelse og udseende. Du får her en fugtgivende håndcreme. Desuden er den også dermatologisk testet.