Hårspray guide – sådan finder du den rigtige hårspray

Hårspray guide

Ligesom det perfekte par høje hæle varierer alt efter outfit, er det også forskelligt hvilken hårspray der passer bedst til forskellige lejligheder. Der er også mange forskellige holdninger til hvad en god hårspray er. Ens for alle er dog, at vi gerne vil have hårspray der får vores hår til at se og føles lækkert.

For at finde den bedste hårspray til dig, bør du overveje hvordan din perfekte hår dag ser ud. Skal det lange bølger i håret, eller

krøller der holder hele dagen? Lige meget hvad dit mål er, så har vi den der passer til dig.

Den bedste for store bølgede krøller

Hvis du gerne vil have store bølgede krøller, er dette den bedste hårspray for dig. Den giver dig de sexede bølgede krøller, uden at skulle lægge alt for mange timer i forsøget. Det er en let hårspray, som hurtigt giver volume uden følelsen af knasende hår.

Find den perfekt hårspray for bølgede krøller her.

Bedste hårspray, som får de hår på plads

For nogen er det svært at styre sit hår. Hvis dette er tilfældet for dig, bør du få en hårspray, som har den perfekte styrke, til at holde til på plads, så du kan få dit hår til at sidde perfekt. Grundet det gode hold, tæmmer den ’fly aways’, så du får kontrol over dit hår. Den er altså god til at give det sidste på hestehaler, holde noget hår på plads eller holde styr på fletninger.  Vær opmærksom på den giver et Satin-mat finish på håret. Find Redken Styling Texture her.

Bedste hårspray for volume

Har du fint hår og vil du gerne have mere volume i håret? Så er det helt klart denne hårspray du skal have fat i. Derudover har den et medium hold, så du stadig har lidt mulighed for at style håret. Den giver håret en mat finish, som kan være en styling mulighed. Klik ind her og find den.

Skriv et svar