Gør din beautyrutine grønnere med Evolve

Alle har godt af at leve et lidt grønnere liv, men hvad indebærer egentlig dette? Flere af os spiser mere økologisk mad og tænker på bæredygtige alternativer til emballage, men hvad med din skønhedsrutine? Hvor grøn er din skønhedsrutine, og hvad kan du gøre, for at den skal blive mere bæredygtig? Det kan du læse mere om her.

Hvad udgør en grøn skønhedsrutine?

En grøn skønhedsrutine består af minimal emballage og rene, økologiske produkter. Vi er helt afhængige af mange forskellige skønhedsprodukter hver dag, der til sammen udgør vores skønhedsrutine. Hvis du vil have en grønnere skønhedsrutine, skal du fokusere på at købe produkter der er certificeret økologiske og har rene ingredienser. Det vil sige, mindst muligt skadelige kemikalier som sulfater, parabener og hormonforstyrrende stoffer.

Find organiske skønhedsprodukter

Evolves Organic Beauty serie er en organisk skønhedsserie uden skadelige stoffer. Produkterne er skabt med tanke på at bidrage til en sund og grøn livsstil. Der findes produkter til alle behov og hudtilstande. Du kan for eksempel få en petidecreme, der bidrager til at styrke din hudbarriere, der egner sig perfekt til daglig fugtighedscreme. Der er også stor fokus på produkter med en ingrediens der er meget populær indenfor hudplejeverdenene lige nu, nemlig hyaluronsyre. Dette er en syre der findes naturligt i vores hud, og hjælper til at holde på elastisitet og fugt. Hvis du gerne vil have mere glow, og et mere ungdommeligt udseende, er dette den perfekte ingrediens at inkludere i din hudplejerutine. At ingrediensene ovenikøbet er rene og organiske, gør det kun endnu bedre.

Evolve Organic Beauty har produkter til både ansigtshud og krop, og indeholder naturlige, aktive ingredienser for at skabe bedst mulige resultater. Produkterne har opnået stor international anerkendelse, og har fået fodfæste i mange skønhedseksperters faste rutine. Pordukterne er fremstillet i hånden, hvilket gør det nemt at spore de økologisk certificerede ingredienser ned til den mindste detalj. Det er altid en god ide at sætte sig ind i hvor ens produkter kommer fra og hvad de indeholder. På den måde undgår du at bruge produkter der er potentielt klimabelastende og skadelige for din hud. Vi absorberer produkter gennem vores hud, og derfor skal man være nøje med, hvad man smører på den.

Din skønhedsrutine er et godt sted at starte, hvis du vil leve et lidt grønnere liv. Vælg produkter der er skånsomme mod både dig og miljøet. Det er ikke kun klimaet der betaler prisen for farlige kemikalier, det gør også din hud og krop.

Skriv et svar