You are currently viewing Voks vs. sukkervoks? Hvad er forskellen?

Voks vs. sukkervoks? Hvad er forskellen?

Det kan være svært at finde ud af hvilken teknik til hårfjerning, som både fungerer bedst, men ligeledes også hvilken der holder det ønskede resultat i længst tid. Der kan både være den klassiske barbering, som vi alle ved kun holder kortvarigt, men så er der også voksning, som kan koges ned til to metoder. Disse to metoder minder om hinanden, men hvad er egentlig forskellen på sugaring og almindelig voks?

Hvis du har en lidt sart hud, så vil du helt sikkert kunne nikke genkende til at den klassiske barbering med skraber ofte kan give nogle irritationer i huden, som også ofte viser sig i form af røde knopper. Denne kan du ofte undgå, hvis du bevæger dig mere over i voks, som ligeledes også vil holde dine hår væk i en længere periode.

Så hvis du er ved at forberede dig på den kommende strandsæson og sommer, hvor benene igen skal være helt glatte, så skal du forsætte med at læse med her, da du måske vil opdage en helt ny teknik eller to.

Hvad er sukkervoks?

Du har med garanti hørt om almindeligt voks før. Måske har du endda utallige gange set video, hvor man vokser folk, fordi at det gør lidt ondt, som ofte kan give nogle sjove og store grin. Men hvad er så dette sukkervoks koncept?

Sukkervoks er en hårfjerningteknik, som er ved at blive mere og mere populært. Dette er primært fordi at sukkervoks har en mindst ligeså god effekt som almindeligt voks, men er mere skånsomt mod huden og for hårsækkene. Påføring af sukkervoks gør du mod hårets groretning, som derefter hives af med hårets groretning. Dette betyder helt lavpraktisk at hårsækkende ikke udsættes for så stor en belastning, hvilket vi godt kan lide.

Sukkervoks er tilmed i mange tilfælde fremstillet af økologiske og rene produkter, næsten så rene at de kan spises, men det anbefaler vi dog ikke at gøre. Den skånsomme voks kan derfor også være et oplagt valg for dig, som har noget eksem eller psoriasis.

Sukkervoks vs. almindeligt voks

Begge produkter gør arbejdet med at fjerne de ønskede hår på ben, ansigtet eller andre steder, så på den front er det ikke så betydningsfuldt hvad du vælger. Hvis du omvendt går op i produktet, samt hvorvidt at det er skånsomt for din hud, så vil vi klart anbefale dig at du prøver sukkervoks, da dette, som sagt, har en mere skånsom anvendelse på din hud.

Vores klare anbefaling er, at du prøver sukkervoks, da den på alle områder er sammenlignelig med almindeligt voks, men bare klarer sig bedre på stort set alle parametre.

Vi håber at du får en skøn og dejlig sommer.

Skriv et svar