Sæt dit hår og få den rette belysning

Når det omhandler dit hår og styling af det, så er produkterne ikke bare vigtige, men det er belysningen også.

Det er et super vigtigt element at belysningen er den rette, så du ikke går ud af døren med den forkerte styling pga. en dårlig belysning.

Og når vi snakker belysning, så er det både i din entré, men bestemt også ude på dit badeværelse.

Hvis vi snakker badeværelses belysning, så har de fleste en rund plafond, væglampe eller en lampe lige oppe over spejlet. Og når det omhandler lamper til badeværelset, så er det ikke ligegyldigt hvilken lampe du vælger.

For ikke alle lamper er godkendt til vådrum. Så du skal kigge efter en lampe som er vådrums godkendt og det gør du ved at kigge på IP-værdien.

Nogle lamper er kun godkendt til fugt hvorimod at andre lamper tåler direkte vand og kan hænge alle steder på dit badeværelse.

Man ser ofte, at plafonder placeres i loftet eller på væggen, fordi at der typisk på mange badeværelset ikke er så højt til loftet. Og en plafond giver en skarp og god belysning på meget lidt plads. Og det er især en fordel hvis man samtidig skal benytte sit spejl og style sit hår.

Nogle folk benytte også indbyggede spots i overskabe eller spots på række.

Det giver også en intens og god belysning.

Det er meget populært over spejle at benytte spots, da de ikke fylder det helt store.

Man ser også eksempler på dekorative belysninger på badeværelset, men igen skal man passe meget på. Det er bedre at købe en kvalitets pærer end så spare lidt på lampen end omvendt. Lyskilden er altid det vigtigste.

Når vi snakker entré belysning, så har de fleste en rund plafond hængende i loftet midt i rummet, men det er også blevet meget populært med spots oppe over spejlet, så man får en direkte belysning ned på sit ansigt og sit hår.

Og hvis man er den type, som kan lide at lægge en god make up, så er belysning i den også vigtigt, så belysning skal du bestemt ikke spare eller gå ned på i din entre eller på dit badeværelse.

De bedste lamper til når du skal sætte hår eller lægge make up:

Når det omhandler gode lamper til at style sit hår eller lægge make up, så er spotlys eller plafond altid en klassiker.

Du kan dog også vælge en væglampe, hvis du placerer den strategisk godt.

Der er også tendenser som viser, at nogle benytter LED-strips rundt i spejlkanten, så de får en mere direkte belysning. Men det er helt op til dig. Du ved bedst selv hvad du kan lide og hvad der falder i din smag.

Skriv et svar